Simone's Kitchen

Search:

categorie:

dieetsoort:

seizoensrecepten:

ingredient:

kerst voorgerechten

Ben je op zoek naar makkelijke kerst voorgerechten? Dan zit je hier goed. Met deze collectie zit er gegarandeerd iets tussen wat jij je gasten met kerst wilt voorschotelen.

Kerst voorgerechten

Een lekker voorgerecht is altijd een goed begin van de maaltijd. Ik hou daarom van makkelijke en snelle voorgerechten waar ik niet zelf de halve dag voor in de keuken hoef te staan.

Kerstvoorgerechten die je al van tevoren kunt klaarmaken zijn natuurlijk ideaal om te serveren, maar ook de iets ingewikkelder voorgerechten zoals deze zalm terrine komen aan de orde.

Makkelijk, gezond en lekker

Ik wil niet beweren dat alle kerst voorgerechten die je hier terug vindt allemaal gezond zijn, maar er zijn zeker prima gezonde alternatieven te vinden voor een fijn kerst voorgerecht. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere soep met knolselderij en paddenstoelen of een makkelijk klein voorgerecht met kruidenkaas en gerookte zalm.

Maar ook klassiekers zoals een vitello tonnato of een ouderwets lekkere garnalencocktail kun je hier terugvinden. En bovendien komen er geregeld nieuwe kerst voorgerechten bij!