Simone's Kitchen

Search:

categorie:

dieetsoort:

seizoensrecepten:

ingredient:

Hoofdgerecht

Diner recepten

Hier vind je de lekkerste hoofdgerechten voor een dagelijkse maaltijd. Van snelle recepten tot feestelijke recepten en nog veel meer. Een goed hoofdgerecht is vullend genoeg, bevat alle voedingsstoffen die je nodig hebt en zorgt ervoor dat je met een voldaan gevoel de tafel weer verlaat.

Recepten voor het hoofdgerecht

Er staan inmiddels meer dan 500 hoofdgerechten op de site. Dat is flink wat en het mooie is dat het aantal alleen maar groeit. Je vindt hier dus voor ieder wel wat wils. Ben je op zoek naar diner recepten die koolhydraatarm zijn? Ook die vind je hier makkelijk terug. Je vindt er vega hoofdgerechten, vlees hoofdgerechten, vis en alles wat er tussenin zit.

Van snel tot slow diner recepten

Voor een makkelijke doordeweekse maaltijd sta ik liever niet uren in de keuken. Hoe leuk ik koken ook vind, na een lange werkdag wil ik binnen een half uurtje aan tafel zitten. Je vindt op de site dan ook behalve al die diner recepten ook hele snelle recepten. Ideaal voor als je geen zin of geen tijd hebt om lang in de keuken te staan.

Recepten voor het avondeten

Waar heb jij ’s avonds behoefte aan als je gaat eten? Is dat comfortfood? Of zak je liever op de bank met een boterham? Ik moet toegeven dat ik ook dat laatste wel eens doe. Soms heb je van die dagen dat een lekker broodje voor het avondeten prima is.

Hoe je het ook wend of keert; je kunt hier altijd vinden wat je zoekt. Wil je liever op groentesoort kiezen? Check dan de pagina met groente recepten. Hier vind je overzichtelijk op alfabet alle groente soorten en kun je vervolgens makkelijk kiezen met welke groente je aan de slag wilt voor je diner recept.