Simone's Kitchen

Contact

Wil je me wat vragen of mededelen dan kan dat altijd rechtstreeks via email:
[email protected]
Ik probeer zo snel mogelijk een antwoord te sturen maar soms kan het even op zich laten wachten!

Per telefoon kan natuurlijk ook op 06-38 544 923.

Tom staat niet meer op de markt en de restanten van de voorraad kunnen alleen nog online gekocht worden tot eind oktober. Dan wordt ook de shop gesloten.

Reviews

Ik doe regelmatig boekreviews of productreviews mits ik vind dat het goed bij mijn blog past, maar stuur me gerust een email met de vraag. Nogmaals; alleen kook, reis- of fotografie gerelateerde artikelen! Bij reviews geef ik altijd mijn eigen mening.

Producten toesturen mag altijd, maar is altijd vrijblijvend. Ik geef geen garantie dat er een publicatie uitkomt. Het moet bij mij en bij mijn blog passen. Bovendien is een review altijd mijn eerlijke mening.

Simone’s Kitchen

Novemberstraat 42

1335 GB Almere

Studio adres: Vlaardingenstraat 1 (1e etage), 1324 LA Almere (Dit is GEEN postadres!! Alleen bezoekadres (op afspraak)

Recept ontwikkeling

Heb je een geweldig product maar geen tijd om daar recepten voor te ontwikkelen? Ik kan je helpen met het ontwikkelen van nieuwe recepten inclusief de fotografie. Ik ben geen sterrenchef maar ben je op zoek naar recepten die goed te maken zijn en vooral lekker neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Foodfotografie

Uiteraard kun je me ook inschakelen voor foodfotografie. Van kookboeken tot cateringbedrijven en alles er tussen in. Mijn portfolio vind je op Fresh Food Photos en natuurlijk vind je hier op Simone’s Kitchen ook veel voorbeelden van mijn werk.

Advertorials/ads

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van advertorials neem dan contact met me op voor tarieven en voorwaarden. Ik werk alleen samen met merken waar ik volledig achter sta. Dat betekent in principe geen pakjes, zakjes of aanverwante artikelen.

Workshops/Foodieacademie

Live workshops zijn inmiddels helemaal gestopt, maar in plaats daarvan is de foodieacademie gekomen! Hier vind je alles terug op het gebied van foodfotografie, foodstyling, foodbloggen en meer!

Contact opnemen kan ook via onderstaand contact formulier!

Interesse in?