Simone's Kitchen

Recepten – van foodfotografie, styling tot receptontwikkeling

Foto’s waar je direct trek van krijgt; dat is waar ik je mee kan helpen. Niet alleen voor fotografie, maar ook voor foodstyling en receptontwikkeling kun je bij mij terecht. Ik maak het je gemakkelijk en kan het hele proces uit handen nemen. Met jouw product(en) in de hoofdrol creëer ik de lekkerste recepten en fotografeer deze professioneel. Deze hoge resolutie receptfoto’s kun je vervolgens gebruiken voor website, social media, publicaties, verpakkingen en/of gedrukte media. Het is mijn specialiteit om foodfoto’s zó realistisch te maken, dat iedereen die het ziet er een hapje van zou willen proeven.

Ik ben fotograaf sinds 2006 en heb mij sinds 2010 volledig toegespitst op het fotograferen van food. Ik beheers de drie disciplines: receptontwikkeling, foodstyling en fotografie. Je kunt bij mij terecht van A tot Z, óf een van de drie services aan mij uitbesteden. Ook werk ik samen met een netwerk van professionals. 

Mijn klanten? 
Tijdschriften, uitgeverijen van kookboeken, food fabrikanten, marketingbureau’s, A-merken, restaurants en catering bedrijven.

Een greep uit de recente opdrachten: 
Verstegen, Hormoonfactor, PLUS supermarkt, Jumbo, Albert Heijn, Paleo magazine, Vandersterre , Visburo, Oranjehoen, Miljuschka Witzenhausen, Koh Thai, Puur Mieke en vele anderen.

Ik ben internationaal inzetbaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contact formulier, via telefoon 06-38 544 923 of email [email protected]

🍽️ Receptontwikkeling met een twist: We gaan verder dan alleen smaak. We streven – uiteraard – naar perfectie in elk gerecht, waarbij we innovatie combineren met traditionele smaken. Het resultaat? Recepten die niet alleen heerlijk zijn om te proeven, maar ook eenvoudig te bereiden zijn.

📸 Beeld dat vertelt: Als ervaren fotograaf brengen we jouw culinaire creaties tot leven met adembenemende fotografie. Onze beelden vangen de essentie van jouw gerechten, van elk kleurrijk ingrediënt tot de laatste verleidelijke details. Elk beeld vertelt een verhaal en we zorgen ervoor dat jouw gerechten het stralende middelpunt zijn.

💼 Voor wie? We werken met een breed scala aan klanten, waaronder restaurants, foodbloggers, kookboekenschrijvers, cateraars en voedingsmerken. Of je nu je menu wilt vernieuwen, een kookboek wilt publiceren, of je culinaire merk wilt promoten, wij hebben de expertise om jouw visie tot leven te brengen.

🌟 Waarom kiezen voor Simone’s Kitchen? We hebben niet alleen een passie voor eten en beeld, maar ook een toewijding aan kwaliteit en creativiteit. We streven naar perfectie in alles wat we doen en werken nauw samen met jou om jouw visie te realiseren.

📞 Laten we praten! Ben je klaar om jouw culinaire reis te verbeteren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we de smaak en de visuele aantrekkingskracht van jouw gerechten naar nieuwe hoogten tillen.

Hieronder een kleine selectie uit recent werk

Receptontwikkeling en fotografie

Nieuwe producten uitproberen en daar de lekkerste recepten bij ontwikkelen. Er zijn weinig dingen die ik leuker vind om te doen. Dus aarzel niet, maar benader me om te checken wat de mogelijkheden zijn. Een combinatie met de site is ook altijd een optie, maar ik maak ook losstaande recepten zodat je ze zelf kunt inzetten waar nodig.

Voor het ontwikkelen van recepten en de foodfotografie is wel wat tijd nodig. Dus hou liefst een week of twee aan tussen aanvraag en oplevering. Uiteraard is een en ander afhankelijk van de wensen.Ik denk graag met je mee!