Simone's Kitchen

Recepten – van foodfotografie, styling tot receptontwikkeling

Foto’s waar je direct trek van krijgt; dat is waar ik je mee kan helpen. Niet alleen voor fotografie, maar ook voor foodstyling en receptontwikkeling kun je bij mij terecht. Ik maak het je gemakkelijk en kan het hele proces uit handen nemen. Met jouw product(en) in de hoofdrol creëer ik de lekkerste recepten en fotografeer deze professioneel. Deze hoge resolutie receptfoto’s kun je vervolgens gebruiken voor website, social media, publicaties, verpakkingen en/of gedrukte media. Het is mijn specialiteit om foodfoto’s zó realistisch te maken, dat iedereen die het ziet er een hapje van zou willen proeven.

Ik ben fotograaf sinds 2006 en heb mij sinds 2010 volledig toegespitst op het fotograferen van food. Ik beheers de drie disciplines: receptontwikkeling, foodstyling en fotografie. Je kunt bij mij terecht van A tot Z, óf een van de drie services aan mij uitbesteden. Ook werk ik samen met een netwerk van professionals. 

Mijn klanten? 
Tijdschriften, uitgeverijen van kookboeken, food fabrikanten, marketingbureau’s, A-merken, restaurants en catering bedrijven.

Een greep uit de recente opdrachten: 
Verstegen, Hormoonfactor, PLUS supermarkt, Jumbo, Albert Heijn, Paleo magazine, Vandersterre , Visburo, Oranjehoen, Miljuschka Witzenhausen, Koh Thai, en vele anderen.

Ik ben internationaal inzetbaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contact formulier, via telefoon 06-38 544 923 of email info@simoneskitchen.nl

Hieronder een kleine selectie uit recent werk