Simone's Kitchen

Privacy policy – Disclaimer

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website. Om je te kunnen informeren over hoe wij met persoonsgegevens omgaan, is deze privacyverklaring opgesteld. Heb je vragen over de verwerking van je persoonsgegevens, neem dan contact met ons op.

  1. Over ons

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Heb je vragen over deze privacyverklaring of wil je een verzoek indienen met betrekking tot jouw rechten, dan kun je ons via onderstaande gegevens bereiken.

Simone’s Kitchen VOF
E-mailadres: info@simoneskitchen.nl

Telefoonnummer: 06-38544923

  1. Persoonsgegevens

Deze persoonsgegevens verwerken we

  • Naam
  • E-mailadres
  • Adres
  • IP-adres
  • Betaalgegevens

Wij verwerken geen bijzondere persoonsgegevens

Hoe komen we aan jouw persoonsgegevens?

We hebben bovenstaande persoonsgegevens van jouzelf verkregen of in openbare registers, zoals het handelsregister van de KvK of andere openbare bronnen verkregen.

  1. Doeleinden

Om deze redenen verwerken we de persoonsgegevens

We verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer we dat van de wet mogen en voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven.

Webwinkel

Koop je een product of dienst in onze webwinkel, dan slaan we je gegevens op om de betaling mogelijk te maken en om eventueel de producten naar je te kunnen versturen. Vanwege onze administratieplicht bewaren we deze gegevens 8 jaar. Bovendien bewaren we de gegevens van de bestelling ook om vragen over de bestelling of de conformiteit van producten te kunnen beantwoorden en te kunnen controleren of jij de kopende partij bent geweest.

Bij betaling zullen we bovendien te zien krijgen van welke rekening dit komt en wie de rekeninghouder is. We bewaren facturen en betaalgegevens 8 jaar.

Nieuwsbrief

We versturen je graag een nieuwsbrief, omdat je klant bij ons bent of omdat je daar jezelf voor hebt ingeschreven. We verwerken daarom je naam en e-mailadres om jou informatie en nieuws te kunnen sturen. We bieden onder elke nieuwbrief de mogelijkheid aan om je uit te schrijven. We bewaren je gegevens voor dit doeleinde, totdat jij je hebt uitgeschreven.

Vragen en overig contact

Wanneer jij ons een vraag stuurt of informatie bij ons opvraagt zullen wij je naam en e-mailadres verwerken, zodat wij je van een reactie kunnen voorzien. Hierbij hebben wij een gerechtvaardigd belang. Omdat wij graag nog een tijdje zou willen terugzien met wie wij contact gehad hebben, bewaren wij deze contactgegevens tot 5 jaar na ons laatste contactmoment.

Comments

We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers. Wanneer je besluit een comment te plaatsen, kun je zelf kiezen of jij je naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt in je bericht.
Wanneer wij een comment publiceren, laten wij deze in principe oneindig staan, tenzij de pagina verdwijnt of wanneer jij een verwijderingsverzoek bij ons indient.

We hebben een gerechtvaardigd belang om jouw gegevens te verwerken, met het doel jouw comment op onze website te kunnen tonen.

IP-adres

Leuk dat je onze website bezoekt! We verwerken dan je IP-adres om spam te voorkomen, maar wees gerust, deze verwijderen we al na 30 dagen.

  1. Doorgifte

Ontvangers van persoonsgegevens

We delen jouw gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers:

  • Hosting van onze website
  • Advertentiediensten
  • Betaaldiensten

Doorgifte derde landen

Wij proberen persoonsgegevens zo veel mogelijk binnen de EER te verwerken, maar soms ontkomen we er niet aan ook diensten van buiten de EER in te zetten. Deze bedrijven zijn gevestigd in een door de Europese Commissie aangewezen adequaat land.

Als ze niet in een adequaat land zijn gevestigd, zijn er passende waarborgen getroffen of bindende bedrijfsvoorschriften vastgesteld. Meestal hebben we gebruik gemaakt van de EU model clauses. Hiervan kun je een kopie opvragen door ons een e-mail te sturen.

Links

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

  1. Jouw rechten

We informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via info@simoneskitchen.nl.

Inzage, rectificatie en wissing

Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.

Beperking van de verwerking

Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.

Recht op bezwaar

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.

Gegevensoverdraagbaarheid

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan.

Toestemming intrekken

Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Klachten

Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

  1. Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

  1. Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer: [http://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies].

Social media

We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.

  • Facebook: [https://www.facebook.com/privacy/explanation]
  • Instagram: [https://www.instagram.com/about/legal/privacy/?hl=nl]
  • Pinterest: [https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy]
  • LinkedIn: [https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy]
  • Twitter: [https://twitter.com/privacy

Google DoubleClick

Met jouw toestemming gebruik ik, om advertenties beschikbaar te stellen, cookies van Google (DoubleClick). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevantere advertenties worden weergegeven. Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vind je hier: [https://www.google.com/policies/technologies/ads/]. Deze Doubleclick cookies worden maximaal 2 jaar bewaard.

Pinterest

Daarnaast worden via mijn website cookies van Pinterest geplaatst. Deze Pinterest cookies worden maximaal 12 maanden bewaard. Meer informatie over de cookies van Pinterest vind je hier: [https://policy.pinterest.com/en/cookies].

Analytische cookies

Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics en Hotjar. Via deze website worden er daarom analytische cookies geplaatst.

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

  1. Wijzigingen

Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren.

Mediavine Programmatic Advertising

The Website uses Mediavine to manage all third-party advertising on the Website. Mediavine serves content and advertisements when you visit the Website, which may use first and third-party cookies. A cookie is a small text file which is sent to your computer or mobile device (referred to in this policy as a “device”) by the web server so that a website can remember some information about your browsing activity on the Website. The cookie may collect information relating to your use of the Website, information about your device such as the device’s IP address and browser type, demographic data and, if you arrived at the Website via a link from a third-party site, the URL of the linking page.

First party cookies are created by the website that you are visiting. A third-party cookie is frequently used in behavioral advertising and analytics and is created by a domain other than the website you are visiting. Third-party cookies, tags, pixels, beacons and other similar technologies (collectively, “Tags”) may be placed on the Website to monitor interaction with advertising content and to target and optimize advertising. Each internet browser has functionality so that you can block both first and third-party cookies and clear your browser’s cache. The “help” feature of the menu bar on most browsers will tell you how to stop accepting new cookies, how to receive notification of new cookies, how to disable existing cookies and how to clear your browser’s cache. For more information about cookies and how to disable them, you can consult the information at www.allaboutcookies.org/manage-cookies/.

Without cookies you may not be able to take full advantage of the Website content and features. Please note that rejecting cookies does not mean that you will no longer see ads when you visit our Site.

The Website may collect IP addresses and location information to serve personalized ads and pass it to Mediavine. If you would like more information about this practice and to know your choices to opt-in or opt-out of this data collection, please visit http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp. You may also visit http://optout.aboutads.info/#/ and http://optout.networkadvertising.org/# to learn more information about interest-based advertising. You may download the AppChoices app at http://www.aboutads.info/appchoices to opt out in connection with mobile apps, or use the platform controls on your mobile device to opt out.

Mediavine partners with the following data processors:

  1. Pubmatic. You may find Pubmatic’s privacy policy through this link. The data collected on the Website may be transferred to Pubmatic and its demand partners for interest-based advertising. Statistical information and other non-cookie technologies (such as eTags and web or browser cache) may be used by third parties on this Website. Browser settings that block cookies may have no effect on these technologies, but you may clear your cache to delete such trackers. Data collected from a particular browser or device may be used with another computer or device that is linked to the browser or device on which such data was collected.
  2. Criteo. You may find Criteo’s privacy policy through this link. The data collected on the Website may be transferred to Criteo and its demand partners for interest-based advertising. Criteo may collect, access, and use non-identifying data to improve the Criteo Technology and other Criteo products, programs, and/or services. This non-identifying data may include on-site user behavior and user/page content data, URLs, statistics, or internal search queries. The non-identifying data are collected through the ad call and stored with a Criteo cookie for a maximum period of 13 months.
  3. Pulsepoint. You may find Pulsepoint’s privacy policy through this link.
  4. LiveRamp. You may find LiveRamp’s privacy policy through this link. When you use the Website, we share information that we may collect from you, such as your email (in hashed, de-identified form), IP address or information about your browser or operating system, with LiveRamp Inc, and its group companies (‘LiveRamp’). LiveRamp may use a cookie on your browser and match your shared information to their on- and offline marketing databases and those of its advertising partners to create a link between your browser and information in those other databases. This link may be shared by our partners globally for the purpose of enabling interest-based content or advertising throughout your online experience (e.g. cross device, web, email, in-app, etc.) by third parties unaffiliated with our website. These third parties may in turn link further demographic or interest-based information to your browser. To opt out of LiveRamp’s targeted advertising, please go here: https://liveramp.com/opt_out/
  5. RhythmOne. You may view RhythmOne’s privacy policy through this link. RhythmOne uses cookies and similar tracking technologies (such as mobile device identifiers and digital fingerprinting) to provide its services. RhythmOne may use aggregated information (not including your name, address, email address or telephone number) about your visits to this and other Websites in order to provide advertisements about goods and services of interest to you. If you would like more information about this practice and to know your choices about not having this information used by these companies, please visit the following webpage: http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp.
  6. District M. You may find District M’s privacy policy through this link.
  7. YieldMo. You may find YieldMo’s privacy policy through this link. If you want to opt out of receiving interest based ads from Yieldmo or exercise your right under the California Consumer Privacy Act (“CCPA”) to opt-out of the sale of your personal information, you may do so through this link.
  8. The Rubicon Project. You may find Rubicon’s privacy policy through this link. If you want to opt out of receiving interest based ads from Rubicon or exercise your right under the California Consumer Privacy Act (“CCPA”) to opt-out of the sale of your personal information, you may do so through this link. You may also utilize the Network Advertising Initiative’s opt-out page, the Digital Advertising Alliance’s opt-out page, or the European Interactive Digital Advertising Alliance’s opt-out page.
  9. Amazon Publisher Services. You may find Amazon Publisher Services’ privacy policy through this link.
  10. AppNexus. You may find the AppNexus privacy policy through this link.
  11. OpenX. You may find OpenX’s privacy policy through this link.
  12. Verizon Media formerly known as Oath. You may find Verizon Media’s privacy policy through this link. You may also utilize the Network Advertising Initiative’s opt-out page, the Digital Advertising Alliance’s opt-out page, or the European Interactive Digital Advertising Alliance’s opt-out page to opt-out of the use of cookies for interest-based advertising.
  13. TripleLift. You may find TripleLift’s privacy policy through this link. To opt out of receiving interest-based advertising (including retargeting) from TripleLift’s services through the use of cookies in your current browser and for more information on what it means to opt-out, please go to www.triplelift.com/consumer-opt-out.
  14. Index Exchange. You may find Index Exchange’s privacy policy through this link. You may also utilize the Network Advertising Initiative’s opt-out page, the Digital Advertising Alliance’s opt-out page, or the European Interactive Digital Advertising Alliance’s opt-out page to opt-out of the use of cookies for interest-based advertising.
  15. Sovrn. You may find Sovrn’s privacy policy through this link.
  16. GumGum. You may find GumGum’s privacy policy through this link. GumGum may (i) use place and use cookies on end users’ browsers or use web beacons to collect information about end users who visit such Publisher Websites and (ii) link such collected end user information to other end user information provided by third parties in order to deliver targeted Advertisements to such end users.
  17. Digital Remedy. You may find Digital Remedy’s privacy policy through this link.
  18. MediaGrid. You may find MediaGrid’s privacy policy through this link. MediaGrid may collect and store information about end-user interactions with this website through cookies, advertising IDS, pixels and server-to-server connections. MediaGrid was receive the following information: the page an End-User has requested and the referring/exit pages; Timestamp information (i.e., the date and time the End-User has visited the page); IP address; mobile device identifier; device model; device operating system; browser type; carrier; gender; age; geolocation (including GPS coordinates); clickstream data; cookie information; first-party identifiers’; and hashed email addresses; demographic and inferred interest information; and post-conversion data (from both online and offline behaviour). Some of this data is gathered from this website and others is gathered from advertisers. MediaGrid uses this data to provide its services. You may also utilize the Network Advertising Initiative’s opt-out page, the Digital Advertising Alliance’s opt-out page, or the European Interactive Digital Advertising Alliance’s opt-out page to opt-out of the use of cookies for interest-based advertising or review their privacy policy for more information.
  19. RevContent – You may find RevContent’s privacy policy through this link. RevContent may collect information about your browser or device, including browser type, IP Address, device type, user agent string, and operating system. RevContent also collects information about the websites you visit through their services, such as date and time of access and specific pages accessed and the content and ads you click on. You may opt-out of any personalization track by opting-out of RevContent’s data collection.
  20. Centro, Inc. – You may find Centro’s privacy policy through this link. You may find opt-out information for Centro’s services through the privacy policy link.
  21. 33Across, Inc. – You may find 33Across’s privacy policy through this link. To opt-out of personalized advertising, please visit https://optout.networkadvertising.org/?c=1.
  22. Conversant. LLC – You may find Conversant’s privacy policy through this link. Conversant uses information that does not directly identify you, such as information about your browser type, time and date of visit, your browsing or transaction activity, the subject of advertisements clicked or scrolled over, and a unique identifier (such as a cookie string, or a unique advertising identifier provided by your mobile device) during your visits to this and other websites and apps in order to provide advertisements about goods and services likely to be of greater interest to you. Conversant may use technologies such as cookies and other tracking technologies to collect this information. To learn more about interest-based advertising, or to opt-out, you can visit www.youronlinechoices.eu or https://www.networkadvertising.org/.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!