Simone's Kitchen

Op zoek naar een van de eboeken?

Ben je op zoek naar een van de eboeken? Regelmatig maak ik een e-boek met de lekkerste recepten uit Simone’s Kitchen. Die vind je hier terug. De nieuwste staat altijd bovenaan.

25 x ontbijten zonder brood

Dat je geen brood nodig hebt voor een snel en makkelijk ontbijt bewijzen deze overheerlijke 25 ontbijtjes. Van snel en dagelijks tot wat specialer voor in het weekend!

Het e-book is nu te koop voor € 7.50.

25 x ontbijten zonder brood
25 makkelijke salade recepten

25 makkelijke salade recepten

Ben je op zoek naar lekkere, makkelijke salades voor elke dag? Dan zit je met dit e-boek goed. Van heerlijke maaltijdsalades tot snelle lunchsalades. Je vindt ze hier allemaal terug.

Koop het e-book hier voor slechts € 7,50

30 feest recepten

In dit e-book vind je 30 heerlijke glutenvrije en lactosevrije gerechten terug die je kunt gebruiken voor elk feestje! Van een high tea tot brunch.

Het e-boek is te koop voor € 7,50

Party eboek
Foodfotografie voor beginners

Foodfotografie voor beginners

De beginnersgids voor foodfotografie is het beginpunt voor als jij meer wilt leren over foodfotografie. Op begrijpelijke manier leg ik je van A tot Z uit wat je moet weten als je meer uit je camera wilt halen. Van techniek tot styling en nog veel meer.

Dit e-boek is ooit uitgekomen als Digitale Fotografie Food. Deze is niet langer verkrijgbaar maar wel nog als e-boek.

Het e-boek is verkrijgbaar voor € 15,-

Wat oudere e-boeken

De onderstaande eboeken zijn al wat ouder maar daarom niet minder “lekker”. Ze worden ter zijner tijd geupdate maar tot die tijd zijn ze verkrijgbaar voor slechts € 2,50 per stuk.

Het groentechallenge eboek bevat 27 recepten vol met groente. Dit eboek schaf je aan voor slechts € 2,50.

Het eliminatiedieet van 30 dagen bevat een maaltijdplan en alle informatie om meteen aan de slag te gaan! Ook dit eboek is slechts € 2,50!