Simone's Kitchen

Over Simone’s Kitchen

Simone begon in 2013 met Simone’s Kitchen uit de wens om haar recepten te delen. Wat ooit begon in het Engels op In Simone’s Kitchen, is inmiddels uitgegroeid tot een populair foodblog.

Simone is foodfotograaf, receptontwikkelaar en daarnaast trainer hormoonfactor. En ze staat natuurlijk graag in de keuken.

Op Simone’s Kitchen vind je veel recepten. Soms gezond, soms ongezond, maar altijd zelfgemaakt. Want van voeding moet je vooral blij worden. Eten verbindt, maar het is ook essentieel voor een gezond lijf en een gezonde geest.

Simone in de keuken

Charlotte

charlotte

Charlotte maakt al een aantal jaren elke week het weekmenu voor SImone’s Kitchen. Daarnaast helpt ze regelmatig mee tijdens kooksessies en wil ze nog wel eens taalfoutjes terugvinden en deze corrigeren.

.

Lekker en snel

Wat voor soort recepten vind je op Simone’s Kitchen? Eigenlijk zul je er van alles terugvinden. Er staan veel paleo recepten op. Die hebben een speciale index voor als je alleen in die recepten geĂŻnteresseerd bent, maar het is zeker niet het enige wat je hier terugvindt. Ik hou van lekkere en snelle gerechten dus daar vind je er veel van terug, maar ook heel veel verwenrecepten, feestrecepten of recepten voor alle dag.

Reizen

Behalve koken is reizen een van Simone’s passies. Wil je daar meer van weten dan check je Paper Travels. Hier vind je ook de nodige reisrecepten terug.

Simone in de keuken

Contact

Je kunt me altijd bereiken via Facebook, Instagram of via email

Looking for my English blog? Check In Simone’s Kitchen

Simone’s Kitchen is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 80192750. Btwnr. NL003405764B03