Simone's Kitchen

Over Simone’s Kitchen

Welkom!

Voeding: we hebben het allemaal nodig en we zijn er – bewust of onbewust – elke dag mee bezig. Toen ik begon met bloggen (in 2006) vond ik het leuk om recepten te delen maar was ik nog niet echt bezig met voeding of voedingswaarde of überhaupt met gezondheid.  Door mijn werk als foodfotograaf sta ik dag in dag uit met mijn neus boven borden met eten. De ene keer gezond, de andere keer vooral niet gezond. Door het bloggen en door mijn werk raakte ik steeds meer geïnteresseerd in de werking van voeding op ons lichaam.

Daarom besloot ik begin 2017 om de opleiding tot natuurvoedingsadviseur te gaan volgen en daarna trainer hormoonfactor. Ik wilde meer weten. Beide diploma’s inmiddels op zak.

Mijn gevolgde opleidingen:

  • Natuurvoedingsadviseur (2017)
  • Trainer hormoonfactor (2018)
  • Overgang en voeding (2019-heden)
  • Fotovakschool (2008)

Op Simone’s Kitchen vind je veel recepten. Soms gezond, soms ongezond, maar altijd zelfgemaakt. Want van voeding moet je vooral blij worden. Eten verbindt, maar het is ook essentieel voor een gezond lijf en een gezonde geest. Daar kom ik gaandeweg meer en meer achter. Mijn zoektocht naar gezonde voeding deel ik hier soms, net als mijn eigen struggle om gewicht te verliezen, gezond te blijven en een balans te vinden in “goed versus slecht”.

Healthy

De ondertitel van de site is “Healthy-Happy-Delicious”. Healthy staat voor gezondheid en wat we zelf kunnen doen om zo gezond mogelijk uit te worden. Hier vind je artikelen over gezondheid, hormonen of populaire dieetsoorten.

Happy

Van reizen word ik blij. Dus onder de happy-tak van de site vind je alle reisartikelen terug. Meestal (of altijd) in combinatie met eten, want reizen en de lokale keuken ontdekken is voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Delicious

En natuurlijk vind je hier vooral ook heel veel lekkere recepten. De meeste zijn gezond maar om een beetje balans te houden vind je hier ook heerlijke verwenrecepten. Ik hou van afwisseling en uitdagingen dus dat zie je ook zeker terug in de recepten hier.

Je kunt me altijd bereiken via Facebook, Instagram of via het contact formulier hieronder.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang het eerste hoofdstuk uit Heerlijke Chaos