Simone's Kitchen

Bits & Bytes week #12

Het is weer lente! Althans; het weer wordt weer langzaamaan beter. Dat betekent dat ik meteen tuinkriebels krijg, maar voorlopig moet er ook nog even gewerkt worden…

Maandag

Vandaag en morgen lekker een dag vrij, samen met Tom. Omdat Tom altijd in het weekend werkt en ik meestal door de week is dat nog best wel eens lastig soms. We moeten het dus vaak hebben van de weinige momenten dat we allebei niks hebben. Ik ging eerst trainen met Nicole ‘s morgens. Daarna douchen en hop met zijn twee de auto in naar Bataviastad. Ik wilde eigenlijk nieuwe sportkleding maar dat viel een beetje tegen. Niet in de goede maat of gewoon niet leuk. Dus dan maar online shoppen. ‘s Avonds had Tom een afspraak met zijn broer en beste vriend en hing ik lekker voor de buis. Ik keek de Netflix serie “Botched up bodies” Phoe… Als je ooit van plan was iets van cosmetische chirurgie te laten doen dan denk je wel twee keer na het zien van de docu-serie. Brrr.

Dinsdag

Onverwachts een extra dagje vrij… Dacht ik tenminste… Het leek me een goed idee om eens een beetje op te ruimen in de studio. Van die klusjes waar je eigenlijk nooit aan toe komt. Maar het zat niet mee. Eerst ging de telefoon al non-stop. Vervolgens bleek dat het niet zo goed geregeld was met de boodschappen voor de shoot van woensdag en kon ik vervolgens ook nog alle boodschappen gaan doen. Toen had ik er wel even flink de pest in moet ik zeggen. Dus humeur én vrije dag naar de kloten. Ook dat gebeurt.

Woensdag

Vandaag een shoot met vooral veel frituurgerechten. Van oliebollen tot bananen met chocola (die overigens heel lekker waren) en meer van dat. Ook een belangrijke dag want We work for food ging officieel live. Het is een nieuw samenwerkingsverband tussen allemaal foodprofessionals. Opgezet door Alexandra en met 9 powervrouwen in het team. Van receptenmakers, koks, videograaf, fotografen, vormgevers en stylistes in het bestand. Een compleet pakketje dus…

Donderdag/vrijdag

Donderdag en vrijdag werkten we aan een nieuw kookboek met de mooie titel Vrouwenhart (weet eigenlijk niet zeker of dat de titel wordt maar laten we het voor nu zo noemen. Met onze favoriete chef: Prins van den Bergh (ook van Hoe word je 100) Altijd gezellig en voor de verandering werk ik voor deze shoot met kunstlicht wat ik eigenlijk ook wel weer eens erg leuk vind.

Vrijdagavond lekker gekeken naar Gotham. We waren daar al eerder aan begonnen toen het nog op tv was, maar dat werd toen ineens gestopt dus na lange tussenpoos nu dus weer verder waar we gebleven waren. Lekker wijntje erbij en even relaxen. Al vielen we rond negen uur al in slaap. Haha… Dus vroeg onder de wol.

Zaterdag

Omdat we zo vroeg naar bed waren gegaan waren we dus ook alweer vroeg wakker. Half zes om precies te zijn. Nu zijn we altijd vroeg op zaterdag aangezien Tom dan in Haarlem op de markt staat en de wekker om zes uur afgaat.

Ik heb me ook opgegeven voor twee cursussen/bijscholingsdingen: darmvitaal in november (duurt nog even) en Overgang en voeding. Ben benieuwd!

Ik moest vandaag ook nog een viertal recepten maken en fotograferen dus eerst naar de supermarkt, terug naar huis om te koken en fotograferen en de rest van de middag een beetje achter de computer gehangen. Mijn Pinterest boards moesten nodig eens opgeschoond worden en ik heb nieuwe boards gemaakt op categorie van recepten. Maakt het wat overzichtelijker al moet het dan wel weer gevuld worden… 😉

‘s Avonds maakte ik een shakshuka (zoiets als deze) en keken we nog wat afleveringen van Gotham!

Weten wat we de vorige weken hebben uitgespookt? Check dan alle posts uit Bits & Bytes

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.