Project afvallen

Ik moest het even nakijken; het is alweer een ruim jaar geleden dat ik begon met project afvallen in de overgang. Hahaha… Schiet lekker op. Not. Ik had het natuurlijk anders kunnen noemen nu en net doen alsof ik het wiel opnieuw aan het uitvinden ben, maar goed. De realiteit is dat er van dat afvallen niks terecht is gekomen. Meer updates kun je teruglezen op Simone Online.

Terug naar opnieuw beginnen dus. De afgelopen periode heb ik zoveel shoots gehad met zoveel lekkers dat de kilo’s er echt aangevlogen zijn. Bovendien natuurlijk een gekke situatie thuis waardoor je wat sneller zegt ‘ah fuck it, ik neem er nog een’. Dat dus. Het gevolg is dat mijn kleding net even te strak aan het zitten is en ik me niet zo lekker in mijn vel voel.

Vanmorgen toch maar eens op die weegschaal gestaan en ja hoor, die bevestigde de vermoedens. Ik ben 7 kilo aangekomen vanaf januari tot nu. Tijd dus om even op de rem te gaan staan en weer even normaal te eten.

Crashdieet

Voor wie het nog niet weet; ik geloof absoluut niet een crashdieet en zal dat dan ook nooit gaan volgen. Alhoewel ik moet toegeven dat het ook wel eens verleidelijk is. Lekker even 10 kilo kwijt in 10 weken of zoiets. Maar dat zit er natuurlijk zo weer aan.

Ik moet vooral weer even afkicken van alle suiker. Dat is zó mijn zwakke punt. Geef me drie dagen achter elkaar een punt cheesecake, tulband of iets anders lekkers en ik ben weer hooked. Ik moet er dus voorlopig even helemaal afblijven. Alles is ook zo lekker!

Weight Watchers

Omdat ik enige structuur nu even nodig heb, ga ik mijn voeding even invoeren in de Weight Watchers app. Gewoon om even die vinger op de pols te houden. Even geen rijst, brood, pasta en andere dikmakers. Veel groente, fruit, vis en af en toe een stukje vlees (gewoon paleo dus). Even opletten met noten (gezond maar vet!) en dan komen we er wel. Ik ben wel van het lijstjes bijhouden. Haha… Hoeft niet natuurlijk, maar voor nu geeft het even wat richting aan de afvalpoging.

Beweging

Sporten is er de laatste tijd ook compleet bij ingeschoten. Ik heb wel bewogen tijdens mijn werk maar dat telt eigenlijk niet mee natuurlijk. Het is tijd om mijn fiets maar weer eens af te stoffen. Ik hou van fietsen maar doe het eigenlijk nooit. Schiet ook niet op he. Ik heb de fiets vorig jaar een opknapbeurt gegeven en daarna 1 keer gebruikt geloof ik. Pfft…

Balans

De hoogste tijd dus om weer wat balans te vinden en beter voor mezelf te zorgen. Ik zal zo nu een dan een update geven dus stay tuned! 🙂

Delen is fijn!