Simone's Kitchen

Workshop kunstlicht en/of Lightroom?

Ik zit erover te denken om in het najaar te beginnen met een workshop over kunstlicht. Dus hoe zet je je eten op de foto in de winter of midden in de nacht…

De kosten zullen waarschijnlijk rond de 75 euro uitkomen voor een avondworkshop en als alles meezit wordt de workshop gegeven in Almere op locatie het Groene Geheim

Met Ikea lampjes!

Met Ikea lampjes! (snelle snapshot terwijl de cursisten bezig waren.. 😉

Maar omdat ik eerst dacht maar eens te polsen of er interesse is voor een dergelijke workshop bij deze de vraag; iemand geinteresseerd in een workshop kunstlicht fotografie? Het idee is om eenvoudige oplossingen aan te reiken voor het verbeteren van je foto’s in de donkere maanden. Ik bespreek het gebruik van een studioflitser maar ook hoe je met simpele Ikea lampjes van een tientje een goede foto kunt maken. We hebben dit voor het eerst in Helsinki gedaan en het was zo’n succes dat ik denk dat het wellicht ook goed is omdat hier op te zetten.

Een spiegelreflex is voor deze workshop wel aan te raden, alhoewel een compact niet onmogelijk is, maar de mogelijkheden wel minder.

De eerste workshop zal dan ergens in November worden denk ik…

Optie nummer twee is een workshop Lightroom…

 

Meeta

Foto door Meeta genomen met de Ikea lampjes..

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met Tom (aka de dude) en hun twee katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

4 comments

 1. Avatar

  Ohh ik ben echt zeer geïnteresseerd 🙂

 2. Avatar

  Ik heb belangstelling voor beide workshops. Maar een avond workshop is voor mij geen doen. Ik moet er voor uit Limburg komen, dus een weekend heeft mijn voorkeur.
  Ik zou er zelfs over kunnen bloggen 😉

 3. Avatar

  Ik heb interesse voor de workshop. Avondworkshop is geen probleem voor mij. Klinkt heel goed allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!