Simone's Kitchen

What’s in a name en Simones Kitchen

Frambozen pistache cake | simoneskitchen.nl

Frambozen pistache cakejes voor een feestelijke gelegenheid

Jaren geleden – om precies te zijn eind 2005 – had ik het idee opgevat om een eigen bedrijf te beginnen. En een bedrijf hoort een naam te hebben, dus moest er een verzonnen worden. Ik werkte in die tijd nog bij Nike en samen met de design afdeling bogen we ons over het project ‘naam’. Charlotte, onze design director, was van mening dat een naam niet op de activiteit hoeft te slaan maar ook gerust iets anders kan zijn. Iets wat blijft hangen en iets met een herkenbaar logo. Nou ja, klonk logisch toch? Dus na rijp beraad en het opschrijven van allerlei maffe dierennamen viel de keuze uiteindelijk op de ‘smoky junglefrog’ Dat was te lang dus bleef over; Junglefrog.

frambozen pistache cake | simoneskitchen.nl

Junglefrog Images om precies te zijn en aldus geschiedde; ik registreerde de naam en een bedrijf was geboren. Maar na verloop van tijd begon ik het toch een wat minder geslaagd geheel te vinden. Tuurlijk het was een herkenbaar logo en die groene kikker bleef wel ‘hangen’ bij mensen, maar zeker toen ik overstapte van algemene fotografie naar culinaire fotografie begon ik me toch af te vragen of het nou zo’n goede keuze was geweest. En Fresh Food Photos werd geboren. Maar ja ondertussen had ik wel een blog wat Junglefrog Cooking heette en nog eentje die Frogbites heette…. Junglefrog Cooking bestaat al te lang om nog van naam te veranderen, maar Frogbites bestaat ook wel lang maar omdat ik al zo’n tijd niet actief ben geweest kan dat nog wel… Denk ik… Hoop ik… Dus… de naam EN de url zijn veranderd naar Simones Kitchen. De officiele url is nu dus http://simoneskitchen.nl

Frambozen pistache cake | simoneskitchen.nl

Noteer maar vast even. Frogbites is gelinkt naar de nieuwe url en wordt automatisch doorgestuurd maar natuurlijk makkelijker om de goede url te bookmarken. En wil je niks missen schrijf je dan in voor de email updates of via Bloglovin of een andere reader!

En om de nieuwe naam te vieren deel ik hier een lekker feestelijk taartje met jullie! Geniet ervan!

Follow on Bloglovin

Delen is fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang het eerste hoofdstuk uit Heerlijke Chaos