Simone's Kitchen

Chips!!! (door Willeke)

Afgelopen 9 maanden stonden in het teken van mijn missie om mij natuurvoedingsadviseur te mogen noemen. Ik heb een prachtige transformatie meegemaakt. Zoveel geleerd en zulke leuke mensen ontmoet. Mijn kijk op voeding is compleet veranderd. Ik heb ook ontdekt dat koken mijn grote passie is. Als ik de keuken in kon duiken met een voor mij nieuw product, kon ik daar intens van genieten. Stel mij een vraag en ik begin erover te praten en kan niet meer stoppen. Natuurvoeding heeft mijn eens gedoofde vuur weer aangewakkerd.


Elke opleiding wordt afgesloten met een examen. En in dit geval met een theoretisch en mondeling gedeelte. “Naaaah mondeling is voor jou een appeltje eitje, Willeke”, zei men elke keer weer. Maar ja, ik mocht tien minuten vertellen over een zak chips. En laat ik nou toch helemaal verstijfd van de zenuwen in een black-out belanden. Geen zinnig woord kwam er uit! Dusss trouwe volgers, ik ben met een mooie voldoende geslaagd voor de theorie, maar mag het mondeling examen nog een keer overdoen. Vandaar de titel: chips!!!
Elk nadeel heeft zijn voordeel, ik at al zelden chips, maar nu kan ik het niet meer zien! Maar natuurlijk ga ik er weer voor, slagen zal ik!
Voor nu allemaal fijne feestdagen en tot in het nieuwe jaar! Enne laat staan die chips en denk even aan mij😉

Delen is fijn!

Willeke Schilder

Willeke Schilder

Willeke houdt van gezond en lekker eten. Ze komt uit Volendam en werkt daar momenteel in een souvenirwinkel. Ze heeft twee kinderen en een Golden Retriever Ze volgt momenteel de opleiding tot natuurvoedingsadviseur en hoopt daar in de toekomst meer mee te kunnen gaan doen!

1 comment

  1. Simone van den Berg

    Het is natuurlijk balen dat het niet gelukt is, of niet helemaal in ieder geval maar ik weet zeker dat dat herexamen je gaat lukken!

    Hele fijne feestdagen Willeke!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!