Ben je op zoek naar inspiratie voor je oud- en nieuw snacks? Dan heb ik hier alvast mijn 10 favoriete snacks voor je op een rijtje gezet. Van snel tot snacks die iets meer werk kosten, maar sowieso allemaal heerlijk voor je oudejaarsavond!

10 keer snacks voor oud- en nieuw

Oud- en nieuw snacks

Op die allerlaatste oudejaarsavond van het jaar wil je graag wat lekkers op tafel zetten. Je kunt natuurlijk voor makkelijk gaan en de supermarkt rondlopen op zoek naar lekkere oud- en nieuw snacks. Maar je kunt dit jaar je oudejaarsavond snacks ook gewoon zelf maken. Want ingewikkeld is het niet en zoveel lekkerder dan kant- en klaar!

Ik heb mijn favoriete snacks voor je op een rijtje gezet. Van de allerlekkerste oliebollen tot hartige oliebollen, zoete snacks en nog veel meer. Gegarandeerd dat je hier wel wat naar gading tussen kunt vinden!

Appel-kaneel oliebollen

Appel kaneel oliebollen | simoneskitchen.nl

Natuurlijk geen oud- en nieuw compleet zonder de allerlekkerste oliebollen. Deze appel-kaneel oliebollen zijn altijd een succes en makkelijk om te maken!

Hartige oliebol met broccoli, kaas en spek

Hartige oliebol met broccoli | simoneskitchen.nl

Ja heus, je kunt ook heel makkelijk hartige oliebollen maken! Ik geef je nu twee varianten. Een oliebol met broccoli (een beetje extra groente in deze tijden kan nooit kwaad) en eentje hieronder met chorizo!

Hartige oliebol met chorizo

Oliebollen met chorizo | simoneskitchen.nl

Zoals beloofd de tweede hartige oliebol. Dit keer een oliebol met chorizo. Ik zou zeggen; twijfel niet maar probeer het gewoon een keer!

Parmezaan crackers met kruidenkaas

Kaascrackers met kruidenricotta

Ook eentje die in het rijtje oud- en nieuw snacks thuishoort is dit makkelijk recept voor kaascrackers met kruidenricotta. De kruidenricotta beleg je naar wens met garnaaltjes, uitgebakken spek of paddenstoeltjes.

Kruidenricotta met gerookte zalm

Kruidenricotta met zalm

En heb je nog wat kruidenricotta over? Maak dan ook een variatie met deze leuke glaasjes kruidenricotta met gerookte zalm.

Zelf glühwein maken

Zelf gluhwein maken | simoneskitchen.nl

Warme wijn… Klinkt best een beetje gek maar een goed gemaakte glühwein is zo lekker. Of we nu wel of niet op het ijs staan deze winter. Met oud- en nieuw is een zelfgemaakt glaasje altijd lekker!

Mini burrito’s

Mini burrito's

Waarom niet eens echt iets heel anders maken? Deze mini burrito’s zijn ideaal om te serveren op een feestje. Lekker en lekker anders!

Bladerdeeg Nutella hapjes

Bladerdeeg nutella bites

Heerlijke bladerdeeg Nutella hapjes. Voor de zoetekauwen onder ons of gewoon omdat je na al dat hartig misschien ook wel trek hebt in iets zoets!

Vlammetjes

Lekkere vlammetje voor oud en nieuw

Heb je wel eens zelf vlammetjes gemaakt? Eigenlijk heel makkelijk om te doen en altijd lekker!

Gevulde jalapenos met gehakt

Gevulde jalapenos

Nog net even spicier dan een vlammetje zijn deze heerlijke gevulde jalapenos.

En nog wat bonus oud- en nieuw snacks:

Delen is fijn!