Simone's Kitchen

Tien keer de lekkerste vegetarische recepten

Het is de Nationale week zonder vlees (van 11 tm 17 maart). Je hebt er ongetwijfeld iets van langs zien komen, want ik zie links en rechts posts en vegetarische recepten langs komen. Op de website kun je er alles over lezen en hoeveel er bespaart wordt als we allemaal een week lang geen vlees eten. Elke dag vlees eten is sowieso een beetje uit 🙂 en ook niet nodig want er is zoveel lekkers te genieten als je vegetarisch eet! Ter inspiratie voor de week heb ik alvast tien heerlijke vegetarische recepten voor je op een rijtje gezet. Hoef je het alleen nog maar te maken!

Broccoli koolsalade

Deze koolsla is heerlijk als lunch en ook makkelijk om mee te nemen. Het recept vind je hier

Vegetarische lasagna

Vegetarische lasagna

Vegan spaghetti bolognese

Pokebowl met bloemkoolrijst

Groene Shakshuka

Gado gado met satesaus

Courgettecake met zoete aardappel

Speltsalade met bietjes en granaatappel

Vegan broccolisalade

Knoflook spelt spaghetti met geroosterde tomaten

En heb je nog meer inspiratie nodig dan vind je hier onder vegetarische gerechten nog veel meer lekkers (het zijn er een slordige 195 dus je kunt de week wel door denk ik.

Heel veel kookplezier deze week!

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.