Met deze 9 koekjes recepten kom jij de winter en de herfst wel door! Van glutenvrije speculaas, chocoladekoekjes tot zelf bitterkoekjes maken en nog veel meer!

9 x koekjes recepten

Glutenvrije speculaas

Dit is typisch zo’n recept waarvan je niet wist dat het zo lekker kon zijn om een glutenvrije variant te maken van speculaas. Glutenvrije speculaas dus. Eentje die zeker niet mocht ontbreken in de rij met koekjes recepten. Ook lekker om mee te dippen in een glas chocolademelk!

glutenvrije speculaas

Bitterkoekjes

Ik hou van bitterkoekjes én van bitterkoekjespudding. Deze bitterkoekjes zijn supermakkelijk om te maken en bovendien van nature glutenvrij.

Zelf bitterkoekjes maken | simoneskitchen.nl

Kerstkoekjes

Het is natuurlijk alweer bijna die tijd van het jaar. Alhoewel deze koekjes alleen maar kerst zijn door de vorm. Je kunt er elke willekeurige variatie op maken natuurlijk. Check de kerstkoekjes hier.

Kerstkoekjes in kerstballendoos | simoneskitchen.nl

Koekjes met chai thee

Deze heerlijke koekjes met chai zijn perfect bij een lekker kopje thee of gewoon zomaar als tussendoortje.

koekjes recepten chai

Pompoenpitkoekjes met cranberries

Heerlijke pompoenpitkoekjes met lekker veel gedroogde cranberries erdoor. Een van de vele heerlijke glutenvrije koekjes recepten die er op de site staan.

pompoenpitkoekjes

(Paleo) chocolade chip koekjes

Wie houdt er nou niet van chocolate chip koekjes? Deze heerlijke paleo variant daarop is een absolute aanrader!

paleo Chocolate chip koekjes

Chocolade kreukelkoekjes

Om nog maar even in de chocolade sfeer te blijven; deze heerlijke chocolade kreukelkoekjes (zo genoemd door het speciale kreukeleffect in de koekjes) zijn denk ik wel mijn favoriete makkelijke koekjes. Ook leuk; ik heb ditzelfde recept wel eens gebruikt om een idioot grote koek te maken als giant ijscookie. Dat kan dus ook heel goed met dit recept. Uiteraard wel langer bakken.

Koekjes recepten - chocolade kreukel koekjes

Kokos-amandelkoekjes

Amandel en dan in combinatie met kokos. Deze kokos-amandelkoekjes wil je gewoon een keer gemaakt hebben!

Snelle kokoskoekjes

Glutenvrije pistachekoekjes

Last but not least in de rij met koekjes recepten heb ik deze overheerlijke glutenvrije pistachekoekjes voor je.

Koekjes recepten pistache koekjes

Daarmee komt de lijst met mijn 9 favoriete koekjes recepten tot een einde. Uiteraard zijn er nog veel, veel meer koekjes die lekker zijn. Daarvoor check je het beste zo nu en dan de koek & gebak categorie. Behalve de lekkerste koekjes recepten kom je daar ook de beste cakes en ander gebak tegen!

Delen is fijn!