weekmenu week 23

Nieuw weekmenu voor week 23

Ook deze week hebben we weer een heerlijk weekmenu voor je vol met variatie en allemaal niet ingewikkeld. Elke zaterdag vind je hier een nieuw weekmenu voor de week daarna. Meestal gezond, altijd lekker en de meeste recepten kosten je niet meer dan 30 minuten actieve kooktijd. Ideaal voor een druk leven dus.

Om de weekmenu’s nog relatief nieuw zijn komen er binnenkort ook speciale weekmenu’s zoals bijvoorbeeld een paleo weekmenu of een vega weekmenu. Eet smakelijk!

Groene shakshuka

Maandag – shakshuka

De rode shakshuka kennen we inmiddels allemaal wel, maar mijn favoriet is deze groene variant die vol zit met groene groentes van het seizoen. Lekker en makkelijk voor een doordeweekse dag!

Check hier het recept voor de groene shakshuka

Dinsdag – slowcooker curry met kip

Je denkt bij een slowcooker wellicht vaak aan winterse gerechten en stoofpotten. Nu is het al snel een stoofpot als het uit de slowcooker komt maar deze lichtere variant met kip en aardappel is echt heerlijk en ideaal na een lange werkdag. Zet het aan in de ochtend en kom thuis als het eten klaar is!

Check hier het recept voor de slowcooker curry met pinda.

Slowcooker curry met kip en aardappel | simoneskitchen.nl
Ramen noodle bowl

Woensdag – ramen noodle bowl

Deze heerlijke vega maaltijd zit bomvol met groente en staat binnen no time op tafel.

Heel makkelijk om af te wisselen met verschillende soorten groentes. Hier gebruikte ik broccoli, maar paksoi, prei of asperges misstaan hier ook niet in.

Check hier het recept voor de ramen noedelbowl met paddenstoelen

Donderdag – zoete aardappelquiche

Deze makkelijke zoete aardappelquiche is heerlijk en vult uitstekend. Bonus is dat je de leftovers de volgende dag mee kunt nemen naar je werk. Eet het met een grote groene salade voor een complete maaltijd.

Check hier het recept voor de zoete aardappelquiche

Zoete aardappel quiche
Snelle pastasalade

Vrijdag – snelle pastasalade met kip en pesto

Altijd ideaal voor een vrijdagavond waar je wellicht niet zoveel zin hebt om lang in de keuken te staan. Zeker niet als het mooi weer is. Met deze pastasalade maak je iedereen blij en maak meteen wat meer voor de lunch de volgende dag!

Check hier het recept voor de snelle pastasalade met kip en pesto

zaterdag – nasi goreng van bloemkoolrijst

Deze topschotel is heel makkelijk om te maken. En zorgt ervoor dat je in een maaltijd je volledige groentequota van de dag binnen hebt. Heerlijk en verslavend lekker!

Check hier het recept voor de nasi goreng met bloemkoolrijst of de gewone versie nasi goreng als je dat liever hebt.

Nasi goreng met bloemkoolrijst
Tataki salade met diamanthaas | simoneskitchen.nl

Zondag – tatakisalade met diamanthaas

Een wat specialer gerecht voor de zondag. Een heerlijke Japanse stijl tatakisalade met diamanthaas. Serveer dit geweldige stukje vlees met een lekkere maaltijdsalade. Of bijvoorbeeld deze groene mangosalade.

Check hier voor het recept van de tatakisalade

Oma's appeltaart

Zondag appeltaart

En omdat het tenslotte zondag is misstaat een heerlijk stukje appeltaart natuurlijk niet. Dit is mijn favoriete appeltaart naar traditioneel recept (mijn traditionele recept haha)

Check hier het recept voor oma’s appeltaart.

Delen is fijn!