Lekker en gezond weekmenu #20
Maandag – Langzaam gestoofde venkel met parmezaan
Een andere manier om venkel te maken. Ik eet venkel meestal rauw in een salade, maar dit is een heerlijke manier om het eens anders te doen!
Langzaam gegaarde venkel met parmezaanse kaas
Dinsdag – Traybake met kip, courgette, broccoli en ui
Weer een traybake (want ja die kun je toch niet vaak genoeg eten vind ik dan..) Dit keer met kip, courgette en broccoli!
Pittige kip met courgette, ui en broccoli
Woensdag – Geroosterde venkel met kabeljauw
Ja weer een keer venkel, maar dit keer in combinatie met kabeljauw. Overigens kun je gestoofde venkel ook goed bij dit gerecht serveren!
Donderdag – Salie gehaktballetjes en paleo kaassaus
Deze balletjes zijn heerlijk en de kaassaus ook echt de moeite waard. Toegegeven dat het niet lijkt op echte kaas. Dat dan weer niet maar de smaken komen wel in de buurt! De kaassaus is vegan maar de gehaktballetjes natuurlijk niet.
Gehaktballetjes met salie en paleo kaassaus
Vrijdag – Nasi goreng
Het is alweer een tijdje geleden dat ik echt lekkere nasi heb gegeten dus ik vond het wel weer eens tijd. Dit is de “gewone” versie maar je kunt natuurlijk ook de paleo nasi goreng maken (net zo lekker overigens)
Zaterdag – Auberginerolletjes met caponata en geitenkaasmousse
Wat voor weer het vandaag gaat worden? Ik heb er nog geen idee van natuurlijk, aangezien ik dit tik terwijl het een week eerder is. Dus ik hoop mooi weer. Hoe dan ook, dit lekkere gerecht met aubergine is altijd lekker!
Auberginerolletjes met caponata en geitenkaasmousse
Zondag – appel crumble traybake
En ik sluit de week weer af met weer een lekkere traybake, maar dan dit keer in de zoete variant met appel en een crumble topping!