Simone's Kitchen

Video: Maken van mayonaise

Ja hoor, daar is video nummer 2. Echt leuk al die positieve reacties op ons eerste filmpje trouwens… 😉 Dan zal de tweede wel tegenvallen denk ik dan altijd. Hoop het niet natuurlijk! En als je je wilt inschrijven op ons Youtube kanaal zeker doen! (vinden we leuk.. 🙂

Dit keer laat ik jullie zien hoe je mayonaise niet maakt op de ambachtelijke manier maakt. Ik moet eerlijk zeggen een methode die ik eigenlijk nooit meer gebruik sinds ik heb ontdekt dat het ook in vijf minuten kan, maar dat even terzijde… O en eh… als je je afvraagt waarom die mayo zo geel is; verkeerde olie gebruikt voor het filmpje… Niks menselijks is mij vreemd!

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

1 comment

  1. Leuk jullie video’s! Mijn favoriet zijn toch wel de bloopers aan het einde haha. Ik heb nog nooit zelf mayonaise gemaakt (shame on me) maar ik ga het eens poberen. Ik ben ook benieuwd naar jullie snelle manier om mayonaise te maken (gemak dient toch wel de mens hè)… Leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.