paleo weekmenu week 36 2020

Ok, terwijl je dit leest ben ik echt net terug van vakantie dus ik heb van het slechte weer in Nederland van de afgelopen week echt helemaal niks meegekregen. Dus ik kan er weinig zinnigs over zeggen… 😉 De voorspellingen voor de komende week zijn ook al niet echt veelbelovend dus laten we zeggen dat het menu van de komende week maar wat zon in huis moet brengen waar mogelijk!

Groente stoof uit de slowcooker

Maandag – Groentestoof uit de slowcooker

Uiteraard kun je dit gerecht ook prima maken als je geen slowcooker hebt. Het is een heerlijk gerecht voor natte dagen (alhoewel het ook prima smaakt voor niet zulke natte dagen)

Vind hier het recept voor de groentestoof uit de slowcooker

Dinsdag – aardappelsalade met zalm

Ik eet zelf af en toe witte aardappels. Ik heb daar geen problemen mee maar wil je zelf liever geen aardappels eten vervang het dan door zoete aardappel.

Vind hier het recept voor de aardappelsalade met zalm

Aardappelsalade met zalm | simoneskitchen.nl
Thaise noedelsoep

Woensdag – Thaise noedelsoep

Een lekkere noedelsoep waarbij de noedels vervangen worden door courgettenoedels. Wil je wel eens iets anders dan courgette probeer dan ook een zoete aardappelnoedels.

Vind hier het recept voor de Thaise noedelsoep

Donderdag – salade met avocado en garnaal

Deze salade is heerlijk maar wel aan de lichte kant. Wil je dit als avondeten nemen, doe dat dan bijvoorbeeld in combinatie met een lekkere kom soep vooraf of serveer er een stuk vlees of vis naast.

Vind hier het recept voor de garnalensalade met avocado

Avocado en garnalensalade | simoneskitchen.nl
Courgette noodels met sunshine saus en beef | simoneskitchen.nl

Vrijdag – courgette salade met entrecote

Het recept wat je hier vindt is eigenlijk het recept voor de salade. Ik eet dit graag met een kort gebakken entrecote maar je kunt dat net zo goed vervangen door een mooie moot zalm bijvoorbeeld.

Vind hier het recept voor de courgettesalade

Zaterdag – Stevige groentesoep

Zaterdag was vroeger bij mijn ouders thuis altijd steevast soepdag. En hoewel ik daar net zo goed vaak van afwijk is het wel een dag waarbij een makkelijke soep vaak van pas komt.

Vind hier het recept voor de stevige groentesoep

Gevulde groentesoep
No bake cheesecake met frambozen topping | simoneskitchen.nl

Zondag – vegan cheesecake

Deze no bake cheesecake is vegan en uiteraard paleo. Hou rekening met voldoende tijd in de vriezer als je deze heerljke traktatie gaat maken!

Vind hier het recept voor de vegan paleo cheesecake

Pin dit weekmenu

Paleo weekmenu week 36 2020

Delen is fijn!