Simone's Kitchen

Aardappelsalade met zalm en ondernemersstress

Aardappelsalade met zalm | simoneskitchen.nl

Gek eigenlijk he dat je van het ene aardappelgerecht kunt zeggen dat het een avondmaal is en van de ander meer dat het ‘voelt’ als ontbijt. Dat heb ik dus met dit gerecht. Voor mij is dit een ontbijt. Wel eentje die ik zou eten tijdens een whole30 hoor, niet noodzakelijkerwijs elke dag! 😉 Want ja het is best vullend, maar als goed begin van je dag is er hier echt niks mis mee. Ben je meer van de zoetere ontbijtjes probeer dan vooral de zoete aardappel ontbijtbowl eens!

Ondernemersstress

Ondertussen heb ik een beetje last van stress. Ondernemersstress. Het is pruimentijd hier en hoewel iedereen roept dat je dan vooral moet genieten van het mooie weer, kan ik dat dus niet zo goed.  Want ja, er moet ook geld in het laatje komen. En ik heb ook nog eens net een nieuwe auto gekocht dus de la is een beetje leeg. Als je snapt wat ik bedoel. En dan is een week met geen werk (deze week dus) ineens een beetje gek. Ook doordat mijn collega fotografen wel druk zijn. En dan ga je denken wat er mis is met jou. Ja hoor, zo zit ik in elkaar… 😉

Nu goed, het zal wel weer goed komen denk ik dan maar. En het is een mooie gelegenheid om even flink te leren deze week. Alhoewel het daar dan weer geen weer voor is!

Aardappelsalade

Deze aardappelsalade is natuurlijk een variant op dat heerlijke aardappelgerecht dat ik van de week al met jullie deelde. Ik maakte deze met zalm uit blik maar een verse zalmmoot is denk ik nog veel lekkerder. Of maak hem met kip of hou het vega. Mogelijkheden genoeg!

Aardappelsalade met zalm
Voorbereiding
15 mins
Kooktijd
15 mins
Totale tijd
30 mins
 
Soort: Salade
Servings: 2 personen
Auteur: Simone van den Berg
Ingredienten
  • 500 gr aardappel in kleine blokjes
  • 1-2 blikjes zalm of gebruik een verse zalmmooit. Dan wel even bakken natuurlijk
  • bosuitjes
  • 2-3 eieren gekookt
  • 2-3 flinke handen spinazie
Instructies
  1. Kook de aardappelblokjes even kort. Giet af en laat uitlekken.
  2. Verhit kokosolie in een grote pan en bak hierin de aardappel goudbruin en gaar.
  3. Kook ondertussen de eieren en roerbak de spinazie even kort aan.
  4. Meng alles in een kom samen en serveer met de bosuitjes eroverheen.

1 comment

  1. Pingback: Lekker pittige en makkelijke aardappelsalade | Simone's Kitchen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang het eerste hoofdstuk uit Heerlijke Chaos