Aardappelsalade | simoneskitchen.nl

En het winnende recept!

Het lijkt alweer zo lang geleden eigenlijk, dat Esmée en ik in Duitsland waren voor de cooking battle met Puur Suzanne… Time flies! Op dag 1 maakten wij de Welfenspeise en deze heerlijke makkelijke aardappelsalade. Het recept van de aardappelsalade had ik nog beloofd dus bij deze!

Aardappelsalade met worst en ei | simoneskitchen.nl

De salade kun je makkelijk in de ochtend maken, in de koeling zetten en dan ’s avonds eten. Hoef je op de warmste momenten van de dag niet in de keuken te staan. Want wat een weer is het he! Genieten jullie er nog van of zijn jullie klaar voor een dagje regen?

Ik ben trouwens wel bang dat die regen – als het eenmaal losbreekt – van tropische proporties is. Dat is natuurlijk nergens op gebaseerd maar dat zou best wel eens heel goed kunnen.

Business- en lifestyle coach

Ondertussen ben ik begonnen met de sessies met de coach en zit sessie 1 erop. Het gaat best diep moet ik zeggen en zet me in ieder geval goed aan het denken. Wat wil ik verder met de site, mijn business en mijn leven? Dat zijn niet de vragen die je in één keer beantwoord he. Maar wel goed om er eens over na te denken. Anders ga je al snel door met leven in de waan van het moment.

Dus wellicht zien jullie hier binnenkort ook het een en ander veranderen (of niet….) We zullen het zien! Voor nu heb ik het recept voor deze makkelijke aardappelsalade! Fijne zondag!

O en heb je zin in een aardappelsalade maar dan met zalm? Check dan deze even!

Aardappelsalade | simoneskitchen.nl
Print recept Pin recept
5 van 1 stem

Makkelijke aardappelsalade

Voorbereidingstijd: 15 min
Bereidingstijd: 15 min
Totale tijd: 30 min
Porties: 4 -6 personen

Ingrediënten

  • 1 kg aardappelen vastkokend
  • 200 gr spekjes
  • 2 verschillende soorten verse worst naar keuze totaal 3-4 worsten
  • 5-6 augurken in blokjes
  • 1/2 verse ananas in stukjes
  • bieslook gesnipperd
  • 2 rode pepers in ringetjes
  • 3 bosuitjes in ringetjes
  • 4 eieren gekookt

Dressing

  • 4-5 el mayonaise
  • 3 el pittige mosterd
  • 1 el appelazijn
  • peper
  • zout
  • citroensap

Instructies

  • Was de aardappel en snij in gelijke stukken. Doe in een pan en kook tot ze gaar zijn. Giet af en laat afkoelen
  • Verwijder de vellen van de worsten en rol er balletjes van. Bak deze samen met de spekjes gaar.
  • Neem een grote kom en doe hier alle ingrediënten voor de salade in. Roer alles door elkaar.
  • Voor de dressing voeg je de ingrediënten samen en pas aan naar je eigen smaak. Roer door de aardappelsalade en serveer!
Gang: Hoofdgerecht
Trefwoord: aardappels, bieslook, ei
Auteur: Simone

Disclaimer

De genoemde waardes zijn gebaseerd op standaard tabellen en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Heb je het recept gemaakt? Deel het dan op social!Vermeld @simoneskitchen of tag #simoneskitchennl!

Delen is fijn!