Lekker en gezond weekmenu voor week 35
Deze week is nogal hectisch geweest met werk, dus het leek me leuk om dit keer een weekmenu te kiezen van een van mijn collega’s. Dionne eet vegetarisch (met uitzondering van de vrijdag, want dan is het visdag) dus dit is hier vega weekmenu voor week 35!
Maandag – Hartige taartjes met tomaat en gorgonzola
Hartige taart met tomaatjes en gorgonzola
Dinsdag – Bloemkool pompoensoep
Voor de dinsdag eet Dionne meestal een soepje. Daarom dit keer haar keus voor een bloemkool pompoensoep.
Bloemkool-pompoensoep
Woensdag – Romige courgettepasta uit de oven
Romige courgettepasta uit de oven
Donderdag – Geroosterde aardappeltjes met bloemkool
Bijgaand recept is natuurlijk niet voor bloemkool maar voor spruitjes. Omdat die nog niet in het seizoen zijn, vervang je dat dit keer voor bloemkool! De bereiding is verder hetzelfde.
Geroosterde aardappels met spruitjes
Vrijdag – Citroenvis met knolselderijfrietjes
Op vrijdag eet Dionne altijd een visje, dus daarom vandaag de citroenvis met knolselderijfrietjes!
Krokante citroenvis met knolselderijfrietjes
Zaterdag – Bloemkoolpizza
Op zaterdag wil Dionne graag een pizza. Nu bleek ik daar niet zoveel recepten voor te hebben op de site (grappig waar je achterkomt als je iemand anders het menu laat bedenken) dus het werd uiteindelijk de bloemkoolpizza. De toppings kun je variëren
Bloemkoolpizza basisrecept
Zondag – Zuurdesembroodpudding met blauwe bessen
Voor de zondag koos Dionne voor een broodpudding en het werd de zuurdesembroodpudding met blauwe bessen!