Simone's Kitchen

Lekker en gezond weekmenu voor week 35

weekmenu week 35

Deze week is nogal hectisch geweest met werk, dus het leek me leuk om dit keer een weekmenu te kiezen van een van mijn collega’s. Dionne eet vegetarisch (met uitzondering van de vrijdag, want dan is het visdag) dus dit is hier vega weekmenu voor week 35!

Maandag – Hartige taartjes met tomaat en gorgonzola

Hartige taartjes met tomaat en gorgonzola | simoneskitchen.nl

Hartige taart met tomaatjes en gorgonzola

Porties 4 personen
5 van 1 stem
Bekijk het recept >>

Dinsdag – Bloemkool pompoensoep

Voor de dinsdag eet Dionne meestal een soepje. Daarom dit keer haar keus voor een bloemkool pompoensoep.

Bloemkool pompoensoep | simoneskitchen.nl

Bloemkool-pompoensoep

Porties 4 personen
Bereidingstijd 45 min
4 van 3 stemmen
Bekijk het recept >>

Woensdag – Romige courgettepasta uit de oven

Romige courgettepasta

Romige courgettepasta uit de oven

Porties 4 personen
Calorieën 517 kcal
3.5 van 2 stemmen
Een heerlijke vegetarische pasta met courgette en champignons
Bekijk het recept >>

Donderdag – Geroosterde aardappeltjes met bloemkool

Bijgaand recept is natuurlijk niet voor bloemkool maar voor spruitjes. Omdat die nog niet in het seizoen zijn, vervang je dat dit keer voor bloemkool! De bereiding is verder hetzelfde.

geroosterde aardappels met spruitjes

Geroosterde aardappels met spruitjes

Porties 2 personen
Calorieën 362 kcal
5 van 1 stem
Een lekkere vegan avondmaaltijd met knapperige aardappeltjes en geroosterde spruitjes
Bekijk het recept >>

Vrijdag – Citroenvis met knolselderijfrietjes

Op vrijdag eet Dionne altijd een visje, dus daarom vandaag de citroenvis met knolselderijfrietjes!

citroenvis met knolselderijfrietjes

Krokante citroenvis met knolselderijfrietjes

Porties 2 personen
Bereidingstijd 40 min
Calorieën 549 kcal
5 van 1 stem
Een heerlijk gerecht met weer eens een ander soort frietjes!
Bekijk het recept >>

Zaterdag – Bloemkoolpizza

Op zaterdag wil Dionne graag een pizza. Nu bleek ik daar niet zoveel recepten voor te hebben op de site (grappig waar je achterkomt als je iemand anders het menu laat bedenken) dus het werd uiteindelijk de bloemkoolpizza. De toppings kun je variëren

Basis bloemkoolpizza maken

Bloemkoolpizza basisrecept

Porties 4 pizza
Bereidingstijd 50 min
5 van 1 stem
Dit makkelijke basisrecept voor het maken van een bloemkoolpizza is ideaal als beginpunt voor je eigen creaties!
Bekijk het recept >>

Zondag – Zuurdesembroodpudding met blauwe bessen

Voor de zondag koos Dionne voor een broodpudding en het werd de zuurdesembroodpudding met blauwe bessen!

Broodpudding van zuurdesem met blauwe bessen | simoneskitchen.nl

Broodpudding met zuurdesem brood en blauwe bessen

Porties 6 personen
Bereidingstijd 35 min
5 van 1 stem
Je kunt deze heerlijke broodpudding zo serveren of het extra luxe maken door er vanille-ijs en/of slagroom bij te geven. Maar hou er rekening mee dat het machtig is!
Bekijk het recept >>

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.