Ah Sinterklaas… Het moment van het jaar om uitgebreid te genieten van zoete lekkernijen. Van chocolademelk tot fudge en van pepernoten tot wentelteefjes met speculaas. Ik zet de lekkerste Sinterklaas traktaties voor je op een rij!

Sinterklaastraktaties | simoneskitchen.nl

De Sint is weer in het land en dus tijd om je flink te buiten te gaan aan alle fijne zoete lekkernijen. Daarom hier vandaag mijn vijf favorieten.

Mijn 5 favoriete Sinterklaas traktaties!

Witte chocolademelk

De chocolademelk (foto voor de witte chocolademelk hier linksboven) is makkelijk om zelf te maken en omdat je witte chocola gebruikt is het toch net weer even anders dan een standaard choco. Heerlijk voor een gure avond! En hoort zeker thuis in het rijtje met lekkerste Sinterklaas traktaties.

Fudge met pepernoten

Zoals ik al zei is de fudge (foto rechtsboven) mijn absolute favoriet als het aankomt op Sinterklaas traktaties. Lekker, makkelijk en je maakt er zeker een heleboel hongerige buikjes blij mee.

De 5 lekkerste Sinterklaas traktaties | simoneskitchen.nl

Pepernoten

Zeg je Sinterklaas traktaties, dan zeg je eigenlijk automatisch al pepernoten. Deze kruidige nootjes mogen dan ook zeker niet ontbreken in het rijtje. Ik noem ze pepernoten maar het zijn natuurlijk officieel kruidnoten. Maar hoe je ze ook noemt; lekker zijn ze altijd.

Speculaas

Speculaas is een andere Sinterklaas favoriet die niet in de rij mag ontbreken. Zonder speculaas geen Sinterklaas en waarom dan niet meteen eens een keer zelf maken met dit makkelijke recept.

Check hier het recept voor speculaas

De 5 lekkerste sinterklaas traktaties | simoneskitchen.nl

Wentelteefjes

En last but not least hebben we deze wentelteefjes met kruidnootjes en vanillevla. Daar maak je mij in ieder geval blij mee als ik dat op een Sinterklaasdag als ontbijt krijg voorgeschoteld!

Misschien heb je het gisteren al gevierd of vier je het vanavond. In ieder geval wens ik iedereen een fijne pakjesavond toe!

Delen is fijn!