Het heerlijke avondje is gekomen… maar wat moet je nou serveren op Sinterklaas avond? Met deze overheerlijke Sinterklaas recepten heb je alle keus om wat lekkers te maken.

Er wordt hard op de deur gebonst. We verwachten het wel, maar toch schrikken we en met rode blosjes gaan we wat rechter opzitten, terwijl pa de deur open doet. Er staat niemand, maar de grote jutezak voor de deur puilt uit van de kadootjes. Het heerlijke avondje is gekomen!

Sinterklaastraktaties | simoneskitchen.nl

Sinterklaas recepten

Natuurlijk is geen enkele Sinterklaasavond compleet zonder wat lekkere Sinterklaas recepten. Je kunt natuurlijk gewoon de supermarkt inlopen en terugkomen met een mand vol met kant- en klare pepernoten, fudge en speculaas, maar hoe leuk is het om dit jaar eens zelf aan de slag te gaan met het maken van Sinterklaas recepten.

Ingewikkeld zijn de meeste niet en je kunt er met kinderen of kleinkinderen op die manier een nog groter feestje van maken. Zelf pepernoten maken bijvoorbeeld is heel eenvoudig of misschien heb je nog een berg pepernoten liggen? Kijk dan eens naar de pepernoten trifle of de pepernoten fudge.

de lekkerste sinterklaas recepten
Maak zelf pepernoten of speculaas

Echt Sinterklaas vieren doe ik eigenlijk al jaren niet meer maar ik vind het wel nog steeds leuk (en lekker!) om de nodige traktaties voor de Sint te maken. Niet perse goed voor de lijn, maar het is tenslotte bijna december dus ik zeg sla deze op voor straks en geniet ervan!

De 5 lekkerste sinterklaas traktaties | simoneskitchen.nl

Delen is fijn!