5 X lekkere Sinterklaas traktaties

Sinterklaastraktaties | simoneskitchen.nl

De Sint is weer in het land en dus tijd om je flink te buiten te gaan aan alle fijne zoete lekkernijen. Daarom hier vandaag mijn vijf favorieten. Ok, als ik eerlijk ben dan is die fudge met pepernoten mijn absolute favoriet.

Witte chocolademelk

De chocolademelk is makkelijk om zelf te maken en omdat je witte chocola gebruikt is het toch net weer even anders dan een standaard choco. Heerlijk voor een gure avond!

Fudge met pepernoten

Zoals ik al zei is de fudge mijn absolute favoriet. Lekker, makkelijk en je maakt er zeker een heleboel hongerige buikjes blij mee.

De 5 lekkerste Sinterklaas traktaties | simoneskitchen.nl

Pepernoten

In het rijtje mogen de pepernoten natuurlijk niet ontbreken. Of pepernoten of kruidnoten of hoe je ze ook wilt noemen!

Speculaas

Ik had eigenlijk op de planning staan om dit jaar zelf gevulde speculaas te maken, maar dat is er helaas niet van gekomen. Maar deze gewone speculaas is eigenlijk net zo lekker!

De 5 lekkerste sinterklaas traktaties | simoneskitchen.nl

Wentelteefjes

En last but not least hebben we deze wentelteefjes met kruidnootjes en vanillevla. Daar maak je mij in ieder geval blij mee als ik dat op een Sinterklaasdag als ontbijt krijg voorgeschoteld!

Misschien heb je het gisteren al gevierd of vier je het vanavond. In ieder geval wens ik iedereen een fijne pakjesavond toe!

 

Ontvang gratis het eerste hoofdstuk van Heerlijke Chaos!

Als je je inschrijft voor de emaillijst ontvang je - behalve de regelmatige nieuwsbrief - gratis alle 12 recepten en foto's uit het eerste hoofdstuk (Slow) van mijn boek Heerlijke Chaos!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment Powered by ConvertKit
Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Kattengek | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur Houdt van gezond eten en probeert dat consequent vol te houden. Dat lukt soms wel, soms niet. Woont samen met Tom (aka de dude) en hun twee katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *