O jee, let je even niet op is het alweer vrijdag. Ik was bijna het weekmenu voor deze week vergeten. Dat zou toch slordig zijn na jaren van elke vrijdag het weekmenu te publiceren. Maar hier is ie dan alsnog. Met een aantal lekker herfstige recepten want dat kunnen we met dit weer wel gebruiken!

Weekmenu week 43

Maandag – groente pannenkoek

Deze overheerlijke groente pannenkoek is echt super lekker en de perfecte basis om van alles op te doen. In dit geval koos ik voor burrata, tomaatjes en prosciutto. Echt heel erg lekker en je kunt het variƫren naar hartelust.

groente pannenkoek

Groente pannenkoek

Bekijk het recept >>

Dinsdag – Eenpansgerecht met rijst en bonen

Voor de dinsdag weer een lekker stevig en makkelijk eenpans gerecht. Dit keer met bonen en rijst, maar wel bomvol met smaak!

eenspansgerecht met rijst

Eenpansgerecht met rijst en bonen

Een lekker stevig eenpansgerecht van bonen, mais en rijst
Bekijk het recept >>

Woensdag – Broodje braadworst

Hoe eenvoudig wil je het hebben? Dit lekkere gerecht is misschien niet een volwaardige avondmaaltijd, maar een keertje smokkelen kan wel toch? Ik eet dit gerust als diner. Lekker met geroosterde groente.

Broodje braadworst

Broodje braadworst

Bekijk het recept >>

Donderdag – Herfstsalade met pompoen

Een lekker vullende maaltijdsalade met alle smaken van de herfst; appel, rode bietjes en pompoen. Lekker met stukjes krokant gebakken kip.

herfstsalade met pompoen

Herfstsalade met pompoen

Een heerlijke salade met de smaken van de herfst!
Bekijk het recept >>

Vrijdag – Rode kool met appel en kastanjes

Rode kool vind ik ook typisch zo’n gerecht wat echt wel thuishoort bij de herfst. En zeker in combinatie met de appel en de kastanjes past het prima in het herfstige weekmenu!

Rode kool met kastanjes en appeltjes | simoneskitchen.nl

Rode kool met appel en kastanjes

Een klassieker maar het blijft heerlijk. Rode kool met appel en als extra dit keer met kastanjes. Perfect voor het herfstseizoen
Bekijk het recept >>

Zaterdag – Minestronesoep

De perfecte soep om restjes groente op te maken is deze lekkere minestronesoep. Sowieso vind ik soep altijd ideaal om de leftovers op te maken en door de toegevoegde pasta is het ook nog eens lekker vullend.

Minestronesoep

Minestronesoep

Ideaal om de restjes groente op te maken en altijd lekker! De bereidingstijd is tussen de 30-45 minuten. Afhankelijk van welke groentes je erin doet.
Bekijk het recept >>

Zondag – Custard taartje met vijgen

Dit heerlijke custard taartje kun je desgewenst ook met ander fruit maken. Lekker met een dun laagje marsepein op de bodem.

Custard taartje met vijgen

Custard taartje met vijgen

De hoeveelheid deeg is meer dan je nodig hebt. De rest kun je invriezen of een paar dagen in de koeling bewaren voor andere baksels
Bekijk het recept >>

Delen is fijn!