Wat een heerlijk voorjaarsweer hebben we de afgelopen week gehad! Daar waren we allemaal wel aan toe denk ik zo. Het schijnt dit weekend wel mooi maar een stuk kouder te worden. Een normalere temperatuur voor de tijd van het jaar (zeggen ze) Nou van mij mag het zonnetje blijven!

Quiche met ui en gerookte zalm

Maandag – Quiche met gekarameliseerde ui

Deze heerlijke quiche is echt een aanrader. Misschien vind je het teveel werk voor de maandag, maar je kunt hem ook goed maken de dag ervoor. Even opwarmen of koud eten kan ook!

Vind hier het recept voor de quiche met gekarameliseerde ui.

Dinsdag – Bloemkoolrisotto

Met asperges! Het is nog wat te vroeg voor het witte goud denk ik zo, maar je kunt dit ook prima eten met groene asperges. Dat brood is geheel optioneel.

Vind hier het recept voor de bloemkoolrisotto met makreel

Bloemkoolrisotto met makreel
Cacio e pepe

Woensdag – Cacio e pepe

Echt mijn favoriete pastagerecht! Cacio e pepe. Wil je nou liever geen pasta? Kijk dan naar deze paleo spaghetti bolognese als alternatief.

Vind hier het recept voor de cacio e pepe.

Donderdag – griekse kipsalade met bloemkoolrijst

Nee het is niet een echt Griekse maaltijd, maar dit lekkere bordje doet me altijd weer verlangen naar Griekse zomers.

Vind hier het recept voor de Griekse kipsalade met bloemkoolrijst.

Griekse kipsalade met bloemkoolrijst
Vis ovenschotel

Vrijdag – ovenschotel met kabeljauw

Een lekkere visschotel voor op de vrijdag!

Vind hier het recept voor de ovenschotel met kabeljauw!

Zaterdag – Broccoli met biefstuk

Een lekker snel gerecht voor op de zaterdag. Naar wens aan te vullen met rijst of noedels.

Vind hier het recept voor de snelle roerbak met broccoli

broccoli biefstuksalade
hartig notenbrood

Zondag – Hartig notenbrood

Lekker om te bakken op zondag is dit fijne notenbrood met extra bonusgroentes.

Check hier het recept voor het hartige notenbrood.

Check alle weekmenu’s hier.

Delen is fijn!