Freekeh salade met halloumi | simoneskitchen.nl

Het was even een paar daagjes stil hier. Net terug uit Londen, vervolgens moest de site worden omgezet naar mobile responsive (en hij doet het!! Whiehoo…. Kijk maar eens op je telefoon of tablet…. En als je nog gekke dingen ziet of dingen die niet werken, let me know!) en dat kost dan toch ook altijd net even iets meer tijd als je had bedacht dus even een paar dagen geen nieuwe posts.

Freekeh salade met halloumi | simoneskitchen.nl

De layout van de homepage is ook een klein beetje veranderd. Dat zie je eigenlijk alleen als je op de homepage binnenkomt. Voorheen had ik daar een grote post en dan kleinere eronder, maar ik heb die grote eruit laten halen en vervangen door gewoon twee kleinere. Leek me eigenlijk prima. De foto’s zijn alsnog groot genoeg en als je doorklikt zie je hem in vol ornaat.

Londen was geweldig, al heb ik eigenlijk weinig van Londen zelf gezien. Tellen cocktails in het Ritz hotel mee? 🙂 Overigens… voor een belachelijke prijs maar we zullen het maar scharen onder een ‘once in a lifetime’ ervaringen, want eh… 19 pond voor een cocktail slaat natuurlijk nergens op. Maar ik sla door over Londen en dat heeft dan weer niks te maken met deze freekeh salade. Over Londen dus later meer van online. Dan hoor je alles!

freekeh salade met halloumi | simoneskitchen.nl

Voor nu heb ik weer een lekkere freekeh salade met mijn favoriete kaas, halloumi. Als iemand nog een goede tip heeft om halloumi te bakken zonder dat je helemaal onder de olie komt te zitten hoor ik het graag. Ik vind het heerlijk maar het bakken spettert altijd zo ontzettend dat zonder spatscherm het al helemaal niet te doen is, maar ook met is het nog een drama. Tips zijn welkom! En dit keer met freekeh en de geweldige combinatie van onze tomaat azijn en de basilicum olie. Zó lekker!

Freekeh salade met halloumi | simoneskitchen.nl
Print recept Pin recept
No ratings yet

Freekeh salade met halloumi

Totale tijd: 15 min
Porties: 2 personen

Ingrediënten

  • 125 gram freekeh
  • 150 gram kerstomaatjes
  • 100 gram halloumi
  • rucola
  • eventueel basilicum blaadjes
  • 1 eetlepel basilicum olie
  • 1 eetlepel tomaat azijn

Instructies

  • Kook de freekeh volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, laat uitlekken en afkoelen,
  • Snij de tomaatjes in vieren en de halloumi in blokjes
  • Verhit olie in een pan en bak de halloumi snel goudbruin. Let op dit spat echt enorm, dus een spatscherm is geen overbodige luxe.
  • Laat uitlekken op keukenpapier
  • Doe alle ingredienten bij elkaar, schud om en besprenkel met basilicum olie en tomaat azijn

Disclaimer

De genoemde waardes zijn gebaseerd op standaard tabellen en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Heb je het recept gemaakt? Deel het dan op social!Vermeld @simoneskitchen of tag #simoneskitchennl!

Delen is fijn!