Halloumi tomaat salade | simoneskitchen.nl

Gisteren was het eindelijk zover; na weken van wachten en nadenken en andere websites nakijken voor inspiratie kreeg ik gisteren eindelijk de “mockups” van mijn nieuwe webdesign te zien… En het wordt moooooooiiii!! Ik kan niet wachten tot al het coderen en weet ik wat allemaal nog meer moet gebeuren achter de schermen klaar is en ik jullie de nieuwe site kan laten zien. Want hoe die nu is, is eigenlijk nooit helemaal 100% naar mijn zin geweest. Niks ten nadele van Inge van Windward Handmade die hem gemaakt heeft want ze moest roeien met de riemen die ze had. Ik had namelijk bedacht dat we mijn huidige template wel konden aanpassen. En dat heb ik aan Inge gevraagd en dat heeft ze ook gedaan. Niks mis mee, maar het was hem net niet helemaal eigenlijk.

tomatensalade met halloumi | simoneskitchen.nl

En dus bleef het een beetje wringen. Kleuren net niet helemaal, layout net niet helemaal. Het was het allemaal net niet helemaal. Ik stond al een jaar op de wachtlijst bij Purr Design. Lindsay van Purr heeft al eerder een site voor me ontworpen dus ik wist dat ze goed is en ik wist dat ze een ster is in het vertalen van mijn – soms wazige wensen – in iets dat ik graag wil. Maar ja dat betekent vaak ook dat ze heel druk is en toen ik een jaar geleden Simone’s Kitchen wilde aanpassen was de lijst vol. Dus ik ging op de wachtlijst en vergat het verder. In januari kreeg ik van Lindsay een mailtje; er was plek vrijgekomen en of ik nog interesse had. Interesse ja zeker, maar geld niet. Tom nog steeds zonder baan en dat zag er op dat moment niet goed uit. Ik legde haar de reden uit in een mail en dat ik wel wilde maar dat het niet uitkwam.

Halloumi salade met tomaat | simoneskitchen.nl

Lindsay reageerde heel begripvol en meldde dat ik – mocht de situatie veranderen – altijd tussendoor zou kunnen. Vaste klant en dat soort dingen. En hop een paar weken later had manlief ineens een baan.. Dus… je snapt al waar dit heen gaat he… Dus Lindsay weer gemaild en aldus begon het process van voorbeelden zoeken, uitleggen wat ik precies wilde en wat ik niet wilde. Ik vind dat mooi van site x en dat mooi van site y, maar dan weer niet zo, maar zo… Het is maar goed dat ik geen designer ben want ik zou er geen touw aan vast kunnen knopen. Lindsay wel en ze heeft zichzelf dit keer echt overtroffen. En nou zou ik natuurlijk jullie het voorstel kunnen laten zien maar dat doe ik lekker niet.

We houden de spanning er nog even in. Eind volgende maand is de planning dat alles live gaat, dus tot dan is er voor mij ook nog wat werk aan de winkel achter de schermen!

Tomatensalade met halloumi | simoneskitchen.nl

Want niet alleen wordt het design veranderd, ik ben ook eindelijk verstandig geworden en heb nu nog maar één blog. Ja echt. Hand op mijn hart enzo.. 😉 Dus… ook nog content die moet worden overgezet en/of vertaald. Ach zo blijf je bezig zullen we maar zeggen! Dit recept kwam ik net tegen en is een heerlijk frisse voorjaarsalade. De tomaten zijn natuurlijk nog niet op hun hoogtepunt en lekkere tomaatjes is wel een must in deze salade maar met het crunchy van de radijs en het zoutige van de halloumi… Gewoon maken!

 

20120621 016

Halloumi tomaat salade

No ratings yet

clock
totaal 20 minuten

2 personen

Ingrediënten

  • 1 handvol rucola
  • 2 handenvol tomaten als je cherry tomaatjes gebruikt, neem dan verschillende kleuren
  • 4-5 radijsjes in plakjes
  • 40 g halloumi in blokjes
  • zonnebloem olie om de halloumi te bakken
  • 2 tl citroen dressing ik gebruikte een kant en klare van Bio Bandits, deze is organic en ik ben gek op de smaken!

  • Verhit een laagje olie in een koekenpan en zorg ervoor dat het echt goed heet is. Om het te checken doe je een klein blokje brood in de pan. Als het binnen een paar seconden bruin is, is de olie heet genoeg.
  • Voeg je halloumi blokjes toe en bak ze snel goudbruin (let op het wil nog wel eens flink spatten!)
  • Haal met een gaatjes lepel uit de olie en laat uitlekken op keukenpapier.
  • Snij de tomaten door de helft of kwartjes en snij de radijs in plakjes. Doe alle ingredienten samen in een kom, schut om met de dressing en voeg de halloumi blokjes toe en aanvallen maar!

Disclaimer

De genoemde waardes zijn gebaseerd op standaard tabellen en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Heb je het recept gemaakt? Deel het dan op social!Vermeld @simoneskitchen of tag #simoneskitchennl!

Delen is fijn!

Deze post bevat mogelijk affiliate links. Wanneer je via die link iets besteld ontvang ik hiervoor een kleine commissie. Het kost jou niks extra. Voor meer informatie check onze privacy policy.

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkeling | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.