weekmenu 22

Het is weer tijd voor het nieuwe weekmenu! Het is best een beetje wisselvallig weer al is de voorspelling voor de komende week goed. Ik zou bijna zeggen te goed, want een regenbuitje op zijn tijd zou eigenlijk wel welkom zijn. Maar goed, dat is een heel ander verhaal. Ik heb weer een lekker weekmenu voor jullie samengesteld uitgaande van lekker weer. 🙂

Bloemkoolrisotto met asperges

Maandag – bloemkoolrisotto

Voor maandag heb ik een heerlijke bloemkoolrisotto op de planning gezet. Geen echte risotto natuurlijk, maar wel extra veel groente en minstens zo lekker!

Check hier het recept voor de bloemkoolrisotto

Dinsdag – tonijnburger

Deze tonijnburger is hier inmiddels favoriet geworden. Heerlijk met een lekker pittige mayonaise erbij en een grote groene salade. Bovendien gebruik je hiervoor tonijn uit blik dus lekker makkelijk en vaak wel op voorraad!

Hier vind je het recept voor de tonijnburgers

Tonijnburger
Thaise kip 2

Woensdag – Thaise kip

Ik eet deze Thaise kip graag met courgette noedels. Lekker licht en zomers, maar je kunt dit natuurlijk ook prima met gewone noedels eten. De keus is aan jou. In beide gevallen een heerlijk gerecht!

Check hier het recept voor de Thaise kip met courgette noedels

Donderdag – groentestoof met bacon

Deze heerlijke en makkelijke groentestoofschotel is heerlijk voor een doordeweekse maaltijd. Ook handig om nog wat extra van te maken; ik hoorde zelfs dat het de volgende dag lekker is op brood!

Check hier het recept voor de stoofschotel

Groentestoof met aubergine en spek
Tilapie spiesjes met bacon | simoneskitchen.nl

Vrijdag – visspiesjes

Met een beetje mazzel is het vandaag weer lekker barbecueweer en dat je echt niet altijd vlees op het vuur hoeft te gooien bewijst dit makkelijke gerecht met tilapia en bacon.

Check hier het recept voor de tilapiaspiesjes

Zaterdag – taco’s

O hoeveel hou ik van de eenvoudige taco! Deze is echt zoooo lekker! Het is een soort gekke twist van Aziatisch en Mexicaans. De smaken van de bahn mi in een overheerlijke tortilla gestopt. Proberen!

Het recept voor deze Aziatische bahn mi taco vind je hier.

Dudefood taco
Gevulde varkenshaas met witlof salade | simoneskitchen.nl

Zondag – gevulde varkenshaas met witlof

Het is zondag dus dan mag het best ietsje meer tijd kosten. Maar niet teveel natuurlijk. Deze heerlijke gevulde varkenshaas is niet moeilijk en in combinatie met de witlof een ideaal gerecht voor de zondag!

Check hier het recept voor de gevulde varkenshaas!

Wil je alle weekmenu’s nog eens terugzien? Je vindt ze hier op een rijtje!

Delen is fijn!