Simone's Kitchen

Quinoa ontbijt bowl

 Quinoa breakfast bowl | simoneskitchen.nl

Quinoa voor ontbijt?

Ja echt. De eerste keer dat ik dat zelf uit probeerde had ik ook mijn twijfels maar het blijkt verrassend makkelijk en eenvoudig. Ik kook vaak een grotere hoeveelheid quinoa en bewaar die in een afgesloten doos in de koelkast (maximaal een week) Op die manier gebruik ik elke ochtend een beetje quinoa in mijn ontbijt en kost het me geen extra tijd om te koken.

De bowl in elkaar zetten is natuurlijk geen hogere wiskunde. Het is erg lekker met zoete banaan en blauwe bessen maar vul aan met fruit dat in het seizoen is. En aangezien het lente is en de overdaad aan fruit weer gearriveerd moet dat geen probleem zijn!

Quinoa breakfast bowl | simoneskitchen.nl

Quinoa ontbijtbowl met banaan en blauwe bessen
Servings: 2 personen
Ingredienten
Instructies
  1. Begin met je kokosyoghurt (kan natuurlijk ook met gewone yoghurt of soja yoghurt) en doe in het midden de quinoa.
  2. Verdeel de rest van de ingrediënten eroverheen en serveer meteen.

Delen is fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang het eerste hoofdstuk uit Heerlijke Chaos