Paleo weekmenu week 24

Nieuw paleo weekmenu

We hebben weer een lekker en makkelijk zomers paleo weekmenu voor je. Dit keer met de focus op wat meer gerechten die je op de barbecue zou kunnen maken. Niet alles maar er zijn zeker een aantal heerlijke barbecue gerechten bij, die in geval van nood ook gewoon in de pan gemaakt kan worden. Eet smakelijk!

kipburger met tomatensalade | simoneskitchen
Kipburger met tomatensalade

Maandag – kipburger met tomatensalade

Dit is een van mijn favoriete snelle zomergerechten. Ik hou van een echt goede kipburger. En in dit geval maal ik zelf het kipdijvlees in de keukenmachine. Dat gaat prima. Geen gehaktmolen nodig!

Check hier het recept voor de whole30 kipburger

Dinsdag – harissa runderkebabs

Deze heerlijke kebabs hebben Marokkaanse invloeden en zijn perfect op de barbecue. Ik serveer het graag met een grote schaal geroosterde groente. Je hebt tegenwoordig van die handige schalen die je op de barbecue kan zetten zodat je ook kleinere groentes goed kunt grillen.

Check hier het recept voor de runderkebabs.

Runderkebabs
Gehaktballetjes in tomatensaus met bloemkool couscous | simoneskitchen.nl

Woensdag – bloemkoolcouscous met pittige gehaktballetjes

Een all time favorite hier is deze lekkere bloemkool met gehaktballetjes. Wil je geen doperwten eten, dan laat je die weg of vervang je het door bijvoorbeeld wat gesneden courgette.Check hier het recept voor de pittige gehaktballetjes met bloemkoolcouscous

Donderdag – kip kerrie wraps met tomaat

Deze slawraps zijn geschikt als lunch maar kunnen ook prima als avondeten gebruikt worden. De tomaat is optioneel. Wil je geen nachtschades eten vervang het dan door andere groente. Je kunt het aanvullen met bijvoorbeeld extra salade.

Check hier het recept voor de kip kerrie wraps

Kip kerrie wraps met tomaatjes | simoneskitchen.nl
Beef fajitas whole30 | simoneskitchen.nl

Vrijdag – runder fajitas

Dit is een top gerecht en kun je heel variabel maken door andere groentes te gebruiken of zelfs ander vlees als je dat liever hebt.

Check hier het recept voor de runder fajitas

Zaterdag – kip spiesjes

Het is de marinade die het hem doet bij deze spiesjes.

Heerlijk voor op de barbecue of in de grilpan. Let wel even op dat het niet te hard gaat, want door de marinade kan het sneller verbranden.

Check hier het recept voor de kipspiesjes.

Kip marinade | simoneskitchen.nl
Amandel frambozen taartje | simoneskitchen.nl

Zondag – amandel frambozentaartje

Weer een heerlijke traktatie voor de zondag! Dit frambozen amandeltaartje is uiteraard glutenvrij maar je maakt hier echt iedereen blij mee. Probeer het maar eens uit!

Check hier het recept voor het amandel-frambozentaartje

Delen is fijn!