bietjes met blauwe bessen | simoneskitchen.nl

Man, man, wat een week was het he… Ten eerste natuurlijk nogal eh… warm, ten tweede is masterchef Australië eindelijk weer begonnen en ten derde is de datum voor de boeklancering eindelijk bekend! Het spande er nog een beetje om, want oorspronkelijk zou het begin september worden maar door allerlei vertragingen is dat een beetje uitgelopen en zou het nu eind september worden. Maar ja, wij hadden al een tijd ervoor gepland dat we eind september op vakantie zouden gaan en hoewel ik natuurlijk niet meteen nodig ben bij de lancering is het wel zo leuk als je voor je eigen feestje in het land bent zeg maar.

Salade van bietjes en blauwe bessen | simoneskitchen.nl

Maar het is bevestigd: het gaat lukken. Phoe… vervolgens natuurlijk in allerijl bedenken waar de lancering plaats moest vinden, lijst met mensen die ik uit wil nodigen… Hoe raar gaat dat zijn om over een paar weekjes mijn eigen boek in handen te hebben! En omdat ik jullie alvast een beetje van de voorpret wil mee laten genieten heb ik hier alvast een kleine sneakpreview van een paar recepten in het boek. Het formaat – voor het geval je het nog niet wist – is groot. Een beetje formaat van de Donna Hay boeken. Ben zó benieuwd naar het eindresultaat!

Schermafbeelding 2016-08-26 om 18.50.49 Schermafbeelding 2016-08-26 om 18.50.07 Schermafbeelding 2016-08-26 om 18.50.27

Gaaf al he? Overigens zijn dit geen pagina’s uit het echte boek maar uit het preview boekje dat ook gemaakt is. Op sommige dagen wordt ik badend in het zweet wakker (waarschijnlijk komt dat gewoon door de warmte maar dat even terzijde) met van die visioenen dat niemand mijn boek gaat kopen. Dat soort dingen…. Pfft… Scary stuff zo’n eigen boek.

Je kunt hem trouwens al reserveren bij bol.com. Klik maar op de cover aan de bovenkant van de zijbalk (hint, hint..) of je kunt natuurlijk wachten tot het in de winkel ligt.

Anyway, nog een paar nachtjes slapen voor het zover is. In de tussentijd moet er natuurlijk ook nog gegeten worden en het is nog steeds saladeweer dus deze heerlijke bietensalade met blauwe bessen en pistache nootjes is een absolute topper. O, kun je trouwens zien aan die paar gerechten dat een whole30 echt geen overbodige luxe was na het koken en fotograferen van al dat lekkers… 🙂

bietjes met blauwe bessen | simoneskitchen.nl
Print recept Pin recept Bewaar als favoriet
No ratings yet

Salade van bietjes met blauwe bessen en pistache nootjes

Door de bietjes en de blauwe bessen een heerlijke zoete salade en ook nog eens whole30 approved!
Totale tijd: 15 minuten
Porties: 2 personen

Ingrediënten

  • 2 gekookte bietjes . Ik gebruikte een rode en een chioggia.
  • 150 gram blauwe bessen
  • 75 gr pistache nootjes gehakte
  • 1 bosuitje

Dressing

Instructies

  • Snij de gekookte biet in blokjes en meng met de blauwe bessen en de pistache nootjes.
  • Snij de bosui in ringetjes en strooi die erover.
  • Maak een dressing door de ingrediënten voor de dressing met elkaar te mengen en breng op smaak met zout en peper

Disclaimer

De genoemde waardes zijn gebaseerd op standaard tabellen en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Heb je het recept gemaakt? Deel het dan op social!Vermeld @simoneskitchen of tag #simoneskitchennl!

Delen is fijn!