Simone's Kitchen

Social media moe en paleo tortillawraps

Paleo tortilla wraps | simoneskitchen.nl

Social media

Social media kan best leuk zijn. Ik bedoel: ik heb er een hoop mensen door leren kennen, mogelijkheden zijn er door gecreeerd, klanten gevonden en nog zo wel eens wat voordelen die het met zich mee heeft gebracht. Maar de laatste tijd merk ik dat er een beetje tabak van heb. Facebook gaat eigenlijk nergens meer over en ik ben er een beetje klaar mee om al die updates langs te zien komen van mensen die ik helemaal niet wil zien, maar wel zie omdat facebook denkt dat ik dat wil. Mijn Simone’s Kitchen pagina heeft sinds de nieuwe update ook al niet veel activiteit meer. Als ik wat post dan ziet eigenlijk niemand het meer. Of niet veel mensen in ieder geval.

Instagram

En dan heb je daar Instagram. Dat was vroeger leuk, maar ook hier heb je tegenwoordig te maken met een algoritme. Post je iets dan moet je vervolgens verplicht bij anderen langs, comments achterlaten, likes uitdelen. Doe je dat niet dan zak je direct in de populariteits race. Aan de ene kant snap ik het principe wel, maar aan de andere kant heb ik echt niet elke dag tijd en/of zin om uren rond te hangen op Instagram. Ik merk dat ik er een beetje moe van wordt. Weet je hoeveel tijd al dat gedoe kost? Facebook pagina (s) bijwerken, Instagram bijwerken en dan heb ik het nog niet eens over Twitter want daar zit ik al helemaal niet meer op.

Dus misschien dat ik maar eens een maandje of zo facebook en instagram-loos door het leven ga. Eens kijken hoe dat bevalt. Krijg ik misschien weer meer tijd om leuke blogposts te maken.

Bloggen is dood?

Nee, hoorde ik laatst iemand roepen: bloggen is dood! Het is niet meer een medium van ‘tegenwoordig’. Je moet het niet hebben van je verkeer op je blog maar van je social media engagement. Blegghhh… Whatever…  Dat is dan maar zo. Ik merk het wel. Ik ben er echt wel even helemaal klaar mee. Binnenkort dus even social media stilte. Denk ik…

Paleo tortillawraps

Wat ik in ieder geval wel zeker weet is dat deze tortillawraps erg lekker zijn. Het recept komt van het boek van Danielle Walker, Against all Grain en het werd wel weer eens tijd om een ander soort tortilla wraps uit te proberen. Deze makkelijke wraps zijn heerlijk en zelfs Tom was meteen fan. Je kunt argumenteren of het nou echt wel tortillawraps zijn of wellicht meer pannenkoeken. Maar uiteindelijk maakt de naam niet zoveel uit, toch? Als het maar lekker is. En dat is het zeker!

Paleo tortillawraps | simoneskitchen.nl

Paleo tortilla wraps | simoneskitchen.nl
Print recept Pin recept
5 van 1 stem

Makkelijke paleo tortillawraps

Voorbereidingstijd: 15 min
Bereidingstijd: 15 min
Totale tijd: 30 min
Porties: 10 wraps

Ingrediënten

 • 6 grote eieren losgeklopt
 • 250 ml amandelmelk
 • 6 el kokosbloem
 • 60 gr arrowroot poeder
 • 2 el gesmolten ghee of kokosolie
 • 1/2 tl zeezout
 • ghee of kokosolie om te bakken

Instructies

 • Verhit een crepe pan of koekenpan op medium vuur.
 • Klop de eieren, amandelmelk, kokosbloem, arrowroot, ghee en zout samen. Laat het beslag even 10 minuten staan en klop dan nog een keer door.
 • Smelt een beetje vet in de pan en verspreid dit over het oppervlak
 • Doe wat van het beslag in de hete pan en draai dit snel rond zodat het heel dun wordt. Bak voor 45 seconden en draai hem dan voorzichtig om. Ik probeerde dat in eerste instantie met een spatel maar omgooien gingen veel beter. Zo blijven de wraps goed in vorm.
 • Perfecte oefeningen om pannenkoeken te leren omgooien.. 🙂
Auteur: Danielle Walker

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

1 comment

 1. Pingback: Tortilla wraps - zelf maken | Simone's Kitchen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept rating
Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!