Rosbief wraps
Vandaag even een snel gerecht. Je kunt hier natuurlijk wat langer over doen en dan zelf je tortilla’s maken maar laten we eerlijk zijn; soms wil je gewoon even snel een lunch in elkaar flansen en zit je niet te wachten op deeg kneden en meer van dat soort zaken. Ik heb meestal wel een pak van die kant en klare tortilla’s in de kast liggen. Ten eerste omdat ze lekker zijn voor een snelle avondmaaltijd (enchilada!) maar ook voor de lunch zijn ze heel handig en lekker. Je kunt ze verwarmen maar dat hoeft eigenlijk niet eens.
Ze zijn heel lekker met rosbief zoals hier, maar je kunt ze eigenlijk vullen met zo ongeveer alles wat je lekker vind. Dus dit is meer een idee als een recept. 🙂
Tortilla wraps met rosbief
Ingrediënten
- 4 tortillawraps
- 4 plakken rosbief
- 4 el hummus
- 50 gr sla naar keuze
- 1 el tabasco
- 1 el tuinkers
- peper
- zout
Instructies
- Leg een tortilla klaar en besmeer dik met een laag hummus (of guacamole of tomaten dip bijvoorbeeld)
- Leg hier een paar plakken rosbief op, sla en tuinkers en besprenkel met wat tabasco als je van pittig houd.
- Nog wat zout en peper erover en klaar!
Notities
Voedingswaarde per portie
Disclaimer
De genoemde waardes zijn gebaseerd op standaard tabellen en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Pingback: Dit heb je gemist toen je op vakantie was #2 - bymirandaa
Lekker, zo’n wrapje 🙂
En makkelijk ook!
Wraps zijn altijd lekker maar deze zien er wel heeeeel erg lekker uit.
Wat een super mooie foto’s, ze geven bijna licht, hoe doe je dat toch?
Hahaha… Dank je wel Karin… Enne… Nou eh… Gewoon… Niks bijzonders eigenlijk…:)
Wat een goed idee. Ik lunch wel eens vaker met een wrap. Meestal met Caprese of Carpaccio er op. Wat een goed idee om Hummus bij de rosbief te doen, dat ga ik gauw eens uitproberen!
Ja is echt erg lekker kan ik wel zeggen!