Wraps met roomkaas en kip (of kalkoen)

Wraps met roomkaas en kip | simoneskitchen.nl

Verkouden

Ik ben een beetje zielig. Want ik ben snipverkouden. Bah… Zo een hekel aan, maar ja het heerst en manlief heeft me aangestoken. Ik hoopte er tussendoor te glippen maar helaas, pindakaas. Het enige voordeel is dat ik het nu ben en niet over een week. Ik ben nu een paar dagen vrij, waarna ik vervolgens 17 dagen achter elkaar moet werken. Ben dus blij dat ik het nu heb. Ik hoor trouwens wel veel mensen klagen dat het echt weken duurt! Maar vast niet bij mij (toch?)

Online workshops

Ondertussen ben ik ook druk bezig met het opzetten van een online workshop ruimte. Daar kun je straks een workshop foodfotografie en styling volgen. Online, maar natuurlijk onder begeleiding. Duurt wel nog even want er moet nogal wat geschreven worden en natuurlijk moet het technisch goed in elkaar zitten. Heb je interesse en wil je op de hoogte worden gehouden van de vorderingen en wanneer we live gaan met de site? Schrijf je dan hier in voor de speciale nieuwsbrief

Al die computer werkzaamheden kunnen in ieder geval fijn vanaf de bank worden gedaan. Nou ja, het meeste dan. Het technische gedeelte wordt voor me gedaan, gelukkig… 🙂 O en met het opnemen van filmpjes en screencasts ga ik ook nog maar even wachten. Ik klink ongeveer als mijn opa toen hij 95 was…

Wraps met roomkaas en kip | simoneskitchen.nl

Lekkere wraps met roomkaas

En als je je dan als een krant voelt heb je natuurlijk ook niet meteen veel zin om uren in de keuken te staan. Dan wil je een lekkere, voedzame en snelle lunch. Deze wraps voldoen aan alle voorwaarden. Klaar in vijf minuten. Lekker en ok, een beetje voedzaam. Je kunt er natuurlijk altijd meer groenten in stoppen. Goed voor de vitamientjes.

Snelle wraps met kruidenroomkaas en kip

Voor de roomkaas kun je kant- en klare gebruiken met kruiden (zoals oa Philadelphia heeft) of je kunt een basis roomkaas gebruiken en daar zelf kruiden aan toevoegen. Denk aan bieslook en peterselie.

Ingredients:

 • 4 stuks Tortillawraps
 • 100 gram roomkaas met kruiden
 • 1 ons kipfilet, gebakken of gebruik vleeswaren
 • 2 stuks geroosterde paprika (uit pot)
 • 75 gr gemengde sla

Directions:

 1. Besmeer de wraps dik met de roomkaas.
 2. Beleg dit met de sla en de reepjes geroosterde paprika.
 3. Leg de gebakken kip hierop en rol stevig dicht.
 4. Prik eventueel dicht met een prikker en eet meteen.

Ps. Wist je dat ik ook een site met allerlei gezonde recepten en gezondheidsinfo? Check het op Everyday healthy

 

Bewaren

Bewaren

Ontvang gratis het eerste hoofdstuk van Heerlijke Chaos!

Als je je inschrijft voor de emaillijst ontvang je - behalve de regelmatige nieuwsbrief - gratis alle 12 recepten en foto's uit het eerste hoofdstuk (Slow) van mijn boek Heerlijke Chaos!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment Powered by ConvertKit
Simone van den Berg

Simone van den Berg

Food- and travelblogger. Houd van goed eten (wie niet?) Reist ook graag de wereld over om smaken en culturen te ontdekken. In het dagelijks leven foodfotograaf, receptontwikkelaar , reisfanaat en kattengek. Soms op een missie om gezonder te gaan leven. Altijd dan weer afgewisseld met perioden van belachelijk decadente desserts. Woont samen met Tom (aka de dude) en hun twee katten Humphrey en Buffy in het midden van het land.

2 comments

 1. Aaaah! Beterschap Simone! Ik ben er volgens mij net weer een beetje overheen. Dus als het niet al te lastig is: wil je goed uitzieken?
  😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *