Simone's Kitchen

Search:

categorie:

dieetsoort:

seizoensrecepten:

ingredient:

Sandwiches recepten

De lekkerste sandwiches

Sandwiches recepten; wie houdt er nou niet van? De een is op zoek naar een recept voor de ultieme club sandwich, de ander wil een wentelteefje maken maar weet niet waar te beginnen. In deze categorie vind je de lekkerste recepten voor de belegde boterham.

Ook burgers en tosti’s

Maar niet alleen dat; ook heerlijke burgers of tosti’s kun je in deze categorie terugvinden. Want een ‘boterham’ is natuurlijk een ruim begrip. Als iemand die niet perse heel vaak brood eet vind ik het extra belangrijk om lekker brood te gebruiken als ik het dan wel eet. Mijn absolute favoriet hierin is zuurdesem brood, maar voor de meeste sandwich recepten kun je natuurlijk gebruiken wat jij zelf het lekkerste vindt.

Voor sommige recepten is eenvoudig wit brood lekkerder dan een stevige volkoren, maar kies vooral jouw favoriete boterham uit.

De sandwich is van oudsher natuurlijk datgene wat je meestal voor de lunch meekreeg in je boterhamzakje of in je lunchtrommel. Dat waren in mijn geval meestal een boterham met pindakaas, kaas of kleffe boterhamworst. Niet perse mijn favoriet eigenlijk, maar gelukkig is er sinds die tijd nogal veel veranderd en vind je hier heerlijke sandwich recepten die je in niks terug doen denken aan die ouderwetse kleffe boterhammen.