Sandwich met eiersalade

Sandwich met eiersalade met bacon

As we speak zit ik in dag 5 van mijn detox. Dus kun je je misschien voorstellen hoe ik zit uit te kijken naar bijvoorbeeld een sandwich met eiersalade….

Bizar eerlijk gezegd hoe ik me kan verheugen op dingen. Al is het maar de simpele actie van kauwen. Weet je wel hoe je kauwen op dingen kunt missen als je alleen maar vloeibaar mag eten? Nu weet ik ook wel dat ik vloeibaar eet uit eigen wil. En dat niemand me heeft gedwongen om dit te doen.

Sandwich met eiersalade

Zelfkastijding

Dus ja, ik kan het ook niet echt iemand kwalijk nemen dat ik nu zit te kwijlen achter mijn computer bij deze eenvoudige sandwich met eiersalade. Voor de eiersalade gebruikte ik overigens dit recept voor een snelle eiersalade en vulde dat aan met sla en bacon.

Lekker brood

Essentieel voor een goede sandwich is goed brood. En met goed brood bedoel ik meestal niet dat kleffe brood uit de supermarkt. Met excuus aan alle supermarkten waar ze wel lekker brood verkopen.

Sandwich met eiersalade

Dit keer staat op de foto ook niet het beste brood. Was nergens meer te vinden dus ik moest het doen met wat er voorhanden was. Even snel roosteren doet altijd wel wonderen vind ik. Lekker crispy.

Alleen is die bovenste een beetje dwars en staat ie een beetje omhoog. Nou ja de sandwich met eiersalade smaakte er niet minder om!

Sandwiches eiersalade
Print recept Pin recept Bewaar als favoriet
5 van 1 stem

Sandwich met eiersalade

Een lekkere sandwich met een lekker romige eiersalade en krokante bacon
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Porties: 4 sandwiches

Ingrediƫnten

Instructies

  • Bek het ontbijtspek uit in een droge koekenpan en laat uitlekken op keukenpapier
  • Rooster het brood desgewenst in een koekenpan of in de broodrooster
  • Beleg de ene helft van de boterhammen met veldsla, komkommer, eiersalade en spek en doe de andere helft erop. Eet meteen!
Gang: Lunch
Keuken: Hollands
Trefwoord: club sandwich, eiersalade

Disclaimer

De genoemde waardes zijn gebaseerd op standaard tabellen en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Heb je het recept gemaakt? Deel het dan op social!Vermeld @simoneskitchen of tag #simoneskitchennl!

Delen is fijn!