Simone's Kitchen
Magisch mooi Prambanan | simoneskitchen.nl

Verrassend Java

Het is eigenlijk best gek maar op de een of andere manier had ik altijd het idee dat Java het minste leuk zou zijn van de Indonesische eilanden. Niet dat ik ze allemaal gezien heb maar toch wel een paar. En Java trok me...

Speciale decemberaanbieding Foodfotografieschool

Waar je alles leert over foodfotografie! Het is inmiddels alweer een jaartje of tien dat ik workshops geef op het gebied van foodfotografie. Eerst ging het alleen over taartjes fotograferen maar sinds een jaartje of zes is dat veel uitgebreider en heb ik workshops...

De orang oetans van bukit lawang | simoneskitchen.nl

De veelzijdigheid van Sumatra

Sumatra   Als jullie we volgen op social media dan heb je vast al gezien dat ik de afgelopen weken op reis ben geweest door het mooie Indonesië. We deden in totaal maar liefst drie eilanden aan in 10 dagen dus best een pittig...

Gesmoorde bleekselderij | simoneskitchen.nl

Bijgerecht: Gesmoorde bleekselderij

Bijgerecht Gek genoeg vind ik het uitkiezen van de bijgerechten voor de kersttafel altijd het lastigste. Hoofdgerecht en voor en na is altijd zo gepiept maar dan komt de vraag: wat moet je erbij serveren? Natuurlijk kun je gaan voor klassiekers zoals lekkere geroosterde...

Paddenstoelenpate | simoneskitchen.nl

Paleo en vegan paddenstoelenpate

Niet zo sexy… Ok, ok ik weet het… Qua looks is dit nu niet meteen de meest sexy uitziende pate. Maar laten we eerlijk zijn: een pate is eigenlijk per definitie nooit sexy. Maar goed, het gaat uiteindelijk om de smaak en daar is...

De basis voor het maken van een goede dressing | simoneskitchen.nl

Zelf de allerlekkerste dressings maken – the basics

Maak een eenvoudige salade geweldig Dat ik een groot zwak heb voor salades is wellicht wel bekend als je kijkt naar het aantal saladerecepten dat je hier op de site vindt. Maar een salade zonder dressing is als Johan Cruyf zonder voetbal (haha, ik...

Maak zelf je rode curry pasta | simoneskitchen.nl

Hoe maak je zelf rode curry pasta?

Zelf je rode curry pasta maken Sinds ik de ingredientenlijst van artikelen altijd nalees, word ik lang niet altijd heel erg blij van wat er op het etiket vermeld staat. Ik ken niet alle ingredienten maar als er dingen staan die ik niet kan...

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang het eerste hoofdstuk uit Heerlijke Chaos