Simone's Kitchen

Frisse venkelsalade met broccoli en mango

Frisse venkelsalade met mango | simoneskitchen.nl

Winter is coming

Nou ja, zo erg zal het vast niet helemaal zijn, maar het wordt wel flink koud vandaag! Waarom deel je dan nu net vandaag een salade zul je je wellicht afvragen? Om natuurlijk toch een beetje lente te brengen! Want deze lekkere en makkelijke salade roept aan alle kanten lente en het ziet er ook nog eens lente-achtig uit. Lekker.

Broccoli venkelsalade met mango | simoneskitchen.nl

Ik was afgelopen woensdag met mijn zussen in de sauna een dagje. Even lekker relaxen en even een dagje zonder telefoon. Dat is best fijn kan ik je vertellen. En misschien ga ik wel vaker een telefoonloos dagje inlassen. Dan pas merk je hoe vaak je eigenlijk op dat ding kijkt per dag.

Monique vertelde dat ze vandaag op wintersport gaat. Laat in het seizoen en ik moet er eerlijk gezegd niet meer aan denken. Ik wil lente, zon en lekkere warme dagen!

Lentesalade

Daarom dus – juist vandaag – deze lekkere venkelsalade voor een beetje zon in je huis! Geniet ervan en die lente komt vast snel… (fingers crossed)

De venkelsalade is paleo, whole30 , koolhydraatarm, natuurlijk glutenvrij en gezond.. 🙂

Frisse venkelsalade met mango en broccoli
Voorbereiding
10 mins
Totale tijd
10 mins
 
Soort: Salade
Keyword: venkel
Servings: 2 personen
Auteur: Simone van den Berg
Ingredienten
  • 1 venkel dun geschaafd
  • 1 broccoli in roosjes
  • 1 mango in blokjes
  • 1 komkommer in plakjes
  • granaatappelpitjes
  • walnoten
Dressing:
Instructies
  1. Je kunt de broccoli rauw eten maar je kunt het ook even blancheren als je dat prettiger vind.
  2. Meng de broccoli, komkommer, mango, venkel en de granaatappelpitjes en strooi er voor serveren wat van de walnoten over.
  3. Maak de dressing door de ingrediënten te mengen en mix dit met je salade

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang het eerste hoofdstuk uit Heerlijke Chaos