Simone's Kitchen

Sporty spice sap en korting op versapers

Sporty spice sap | simoneskitchen.nl

Over vitamines en gezonde drankjes

De meningen over het drinken van sap ten opzichte van het eten van groenten en fruit varieeren dramatisch. Is het je wel eens opgevallen hoeveel tegenstrijdige berichten je overal in de media vindt? De een zegt dat sap drinken het allerbeste is dat je kunt doen voor je gezondheid, de ander roept vervolgens dat dat slecht is want je mist alle vezels en een derde maakt er weer wat anders van. Kortom; als je af moet gaan op alle zogenaamde ‘deskundigen’ dan kun je maar beter meteen ophouden en in een hoekje gaan zitten huilen, want dan kom je er niet meer uit.

Slowjuicer versapers | simoneskitchen.nl

Dus ik ga simpelweg af op mijn eigen gezonde verstand. En nee, ik ben geen expert, al studeer ik dan nu wel voor natuurvoedingsdeskundige (maar ben nog pas ergens bij les drie!) dus ik ga je niet vertellen wat je moet doen. Ik vind het gewoon erg lekker. Een ideale manier ook om een overschot aan groentes in de koelkast op te maken en te gebruiken. De pulp gebruik ik vervolgens weer om allerlei leuke recepten mee te maken zoals deze belachelijk lekkere wortel dadelballetjes en de wortel pannenkoekjes. Dus die vezels komen dan toch alsnog binnen.

Wat betreft verhouding groente vs fruit: ik hou een 80/20 verhouding aan. 80% groenten en 20% fruit. Op die manier krijg je niet teveel suikers binnen van het fruit en je maakt het wel een beetje zoeter, want eerlijk is eerlijk; een sapje met alleen maar boerenkool vind ik echt niet lekker. Dus dat beetje fruit vind ik essentieel.

20150904-MH2A0635

Korting op elk model Versapers

Ik gebruik een slowjuicer van Versapers. Er zijn veel verschillende juicers op de markt en ik heb gekozen voor een slowjuicer omdat je op die manier meer sap uit groenten en fruit krijgt, het sap wordt gecrushed in plaats van gesneden waardoor er minder oxidatie (bruin worden) optreedt in bijvoorbeeld appelsap.

Ik ben erg blij met mijn apparaat en de komende twee weken krijg je een exclusieve korting via Simone’s Kitchen. Met de onderstaande kortingscode krijg je 40 euro korting op een Versapers naar keuze
Klik hier voor de modellen en maak gebruik van de code: SIMONE. Geldig van 4 t/m 18 oktober  2015.

Sporty spice sap | simoneskitchen.nl
Print recept Pin recept
0 van 0 stemmen

Sporty spice

Porties: 2 glazen

Ingrediënten

 • 4 rode bieten
 • 2 wortels
 • 6 bleekselderij stengels
 • 2 sinaasappels
 • 2 citroen
 • 2 handen met basilicum

Instructies

 • Echte instructies heb je hier vast niet bij nodig, maar zorg dat je groente en fruit schoongemaakt zijn en op maat gesneden voor de juicer. Juicen en drinken maar!
Keuken: Slowjuicer

 

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

7 comments

 1. Avatar

  Hoi Simone,
  ik ben erg nieuwsgierig naar de versapers. Ik heb al een sapcentrifuge, maar moet eerlijk bekennen dat ik dat ding niet of nauwelijks gebruik. Het schoonmaken is een crime. Wat jij hebt met de aanschaf van een zelfvriezende ijsmachine heb ik een beetje met de versapers.  Iets om voor te sparen! Dan helpt een kortingscode natuurlijk weer wel ?.

 2. Avatar

  Dit sapje klinkt heerlijk. Nu heb ik dan ook wel een zwak voor alle sapjes met bieten.

 3. Avatar

  Wat een superleuk idee Simone! Doen we! Dan neem ik fruits & veggies mee?

 4. Avatar

  Cool! Ik zie je reactie nu pas… ik zal je een pm sturen om een datum af te stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!