Simone's Kitchen

Paleo kerstmenu zonder zorgen nr 1

Ah die kerstdagen!

Ik hou er echt wel van maar soms is het lastig om iedereen tevreden te houden als je mensen te eten krijgt. Of het nou familie is of vrienden, feit is dat je tegenwoordig niet zeker kunt weten of je iedereen blij maakt met een bepaald menu. Stel dat jij of een van je gasten paleo eet, wat zet je ze dan voor?

Nou die keuzes zijn eigenlijk best wel groot want zeker met kerst hoeft het niet per definitie ingewikkeld te zijn. Het is vaak vlees met groentes, per definitie al paleo.

Maar om het jullie helemaal makkelijk te maken heb ik een makkelijk en smakelijk paleo kerstmenu gemaakt. De drankjes en het dessert van de foto heb ik aangepast maar het voorgerecht is een gevulde portobello en het hoofdgerecht een fijne knolselderijpuree met gebraden eend.

Paddestoelen

Paddestoelen zijn altijd goed verkrijgbaar in deze tijd van het jaar en ik ben groot dan van cantharellen. In combinatie met de eend komt dat echt heel erg lekker uit.

Paleo kerstMenu

Voorgerecht: Gevulde portobello

Hoofdgerecht: Knolselderijpuree met eend en paddenstoelen

Dessert: Stoofpeertjes met kokosyoghurt

Drankje: pittige bubbels

Eet smakelijk!

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

1 comment

  1. Pingback: Paleo kerstmenu zonder zorgen II | Simone's Kitchen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.