Vrolijk Pasen!

Alweer bijna pasen! Beetje gek he dat het zo ontzettend vroeg in het jaar valt. Maar goed, wel een teken dat de lente nu toch echt gaat beginnen (hoop ik dan toch een beetje…)

Paasbrunch

Pasen en brunchen hoort bij elkaar. En omdat ik jullie alvast wat lekkere ideetjes aan de hand wil doen die makkelijk te maken zijn en relatief weinig keukentijd kosten heb ik hier mijn favoriete paasbrunch recepten voor je op een rijtje gezet. Ok het challahbrood kost wel de nodige tijd natuurlijk om te maken maar dat kan de dag van tevoren en je maakt er natuurlijk wel de blits mee. 🙂

Challah

Ik begin dan ook met het challah brood. Zoals je misschien ziet maakten wij (ik maakte dit met Esmee vorig jaar) wij een klein vlechtprobleempje. Maar in het uiteindelijk brood zie je dat nou toch ook weer niet terug dus niet al te druk om maken zeg ik.. 🙂

Challahbrood voor Pasen | simoneskitchen.nl

Zalmtaartje

Het tweede recept is dit heerlijke zalmtaartje. Makkelijk om te maken met kant- en klaar bladerdeeg, lekkere zalm erop en klaar. De bladerdeegtaartjes kun je ook weer goed van tevoren klaar maken. Doe wel de roomkaas en het beleg er later op zodat alles lekker krokant blijft.

Paasbrunch recepten | simoneskitchen.nl

Pulled chicken

Het laatste recept voor pulled chicken uit de slowcooker is een vrij recente maar omdat het zo lekker makkelijk is te maken én ook nog eens voor meerdere gerechtjes gebruikt kan worden mocht ie niet ontbreken. Want je kunt het natuurlijk op een broodje doen, maar je kunt er ook kleine sliders mee maken of je kunt het gebruiken als topping voor de bladerdeeg taartjes voor de mensen die niet van zalm houden.

Pulled chicken | simoneskitchen.nl

Rest me nog om iedereen hele fijne paasdagen te wensen! Eet smakelijk!

lekkere paasbrunch recepten | simoneskitchen.nl

Delen is fijn!