Skip to Main Content
Mobile Menu Trigger
Submit
Mobile Search Trigger
Recepten
Lifestyle
Weekmenu
Reizen
E-books
SHOP
Home
Portfolio
FoodieAcademie
Paper Travels
Over
Contact
Advertenties
Omrekenen
🇬🇧
Submit
Recepten
Lifestyle
Weekmenu
Reizen
E-books
SHOP
Kooktips
Kooktips
Alles over kweepeer
Wat zijn edelgistvlokken en hoe gebruik je ze?
3 dingen die je nog niet wist over… havermout!
3 dingen die jij nog niet wist over… gember!
Dingen die je met restjes pasta kunt doen
Zo krijg jij meer groenten binnen (en je gezin ook!)
Bakken maar geen eieren in huis? Hiermee vervang jij je ei.
Alles dat je moet weten over: gietijzeren pannen!
Voor eens en voor altijd: dit is het verschil tussen lente-ui en bosui.
Hoe pel je gekookte eieren het beste?
Dit is hèt 5 stappenplan voor het koken van rijst.
Waar moet je op letten bij het bereiden van witte asperges?
Welke pannen heb je nu echt nodig?
Franse keukentermen uitgelegd.
Snijtechnieken – weet jij hoe het zit?
Dit wil je weten: zo houd je je groenten het langst vers.
Voor eens en voor altijd: het verschil tussen bakpoeder en bakzout (baking soda)
Wat is miso pasta en hoe gebruik je het?
Hoe kun je testen of je avocado rijp is?
Waarom jij nog nooit échte wasabi hebt gegeten
Wat betekenen houdbaarheidsdata nou eigenlijk écht?
3 dingen die jij nog niet wist over… bier!
Al die verschillende soorten koffie. Hoe zit het nou?