Kikkererwten-linzensalade met feta
De eerste maand is alweer voorbij
Om nou te zeggen dat die eerste maand van het nieuwe jaar nou zo flitsend is verlopen…. Nou nee eigenlijk. Hoe zijn jullie de altijd wat grijze januarimaand doorgekomen? Ik had nog de nodige kookboeken die af moesten maar verder zat ik eigenlijk niet zo erg lekker in mijn vel. En waarom ga ik hier niet delen, maar het maakt wel dat het begin van 2018 niet zo erg flitsend was.
En ik merk wel des te beter dat het bij stress en aanverwante artikelen dubbel belangrijk is om goed te blijven eten. Maar op zo’n moment is dat op zich ook alweer een uitdaging. Dus val ik al gauw terug op snelle klassiekers zoals deze met kikkererwten en linzen. Bommetje vol met plantaardige eiwitten, heel snel op tafel te zetten voor een lunch en nou ja gewoon erg lekker ook nog.
Kikkererwten linzensalade met feta
Ingrediënten
- 1 blikje kikkererwten afgespoeld en uitgelekt
- 1 blikje linzen afgespoeld en uitgelekt
- handje rucola
- 100 gram feta verbrokkeld
- goede olijfolie
- lekkere azijn bijvoorbeeld tomaat azijn, of witte wijn azijn. Niet te zoete azijn nemen
- peper
- zout
Instructies
- Doe alle ingrediënten bij elkaar en smullen maar!