Zo, tijd voor weer eens een update… Het is druk geweest hier. Voor mensen die het niet hebben meegekregen; ik ben aan het werk aan een eigen kookboek. Het boek komt uit in september bij Nieuw Amsterdam en je snapt vast dat daar een hoop werk aan vast zat. Fotoshoots om alle recepten op de gevoelige plaat te zetten en natuurlijk de daarbij horende werkzaamheden vooraf (koken, koken en nog eens een beetje koken)

Dat was soms heel erg zwaar want lopen gaat nog steeds slecht. Maar goed het is allemaal gelukt, de foto’s zijn ingeleverd en de tekst ligt nu klaar voor de eerste correcties.

Dus behalve dat leek het me het uitgelezen moment om ook een nieuwe studio te huren. Hahaha. Want ik had nog niet genoeg te doen.. 🙂 Nou ja, uiteindelijk is dat meer rust in huis want al die shoots hier werd een beetje te gek. We hadden amper meer een huis dus dat is wel heel erg prettig moet ik zeggen.

Hoe gaat het met de enkel?

Tja, wat moet ik ervan zeggen? Ik vind dat het voor geen meter opschiet. Vooruitgang is naar mijn mening amper aanwezig (en de fysio is het er wel een beetje mee eens) dus dat is wel een beetje zorgwekkend, al schijnt het wel een “normaal” proces te zijn. Ik moet denk ik ook zelf meer oefeningen doen om mijn spieren sterker te maken want ik merk dat ik daar erg last van heb. Mijn uithoudingsvermogen (of liever dat van mijn spieren) wordt wel al wat beter. Ik krijg enorme last van mijn achillespezen (altijd al mijn zwakke plek) als ik de hele dag heb gestaan of gelopen en dat is iets beter geworden. Maar mijn heup links begint flink op te spelen omdat ik natuurlijk raar loop. Ik plaats minder gewicht op rechts en dus veel meer op links en dat vind ie niet altijd even leuk. Mijn enkel wordt wel iets minder snel dik ook en minder paars… We zullen maar denken dat dat vooruitgang is. Toch?

We hebben besloten om te gaan zwemmen. Alhoewel het nog even de vraag is of ik me kan redden op een gladde zwembadvloer. Ik doe wel iets van schoentjes aan maar dat is nog de vraag dus. Binnenkort uitproberen… We shall see. Maar ik denk dat dat wel heel goed is.

Met al die drukke werkzaamheden heb ik dan aan het eind van de dag geen puf meer om op de hometrainer te kruipen maar dat moet ik wel doen. Ik ga mijn leven beteren dus. Jullie hebben het allemaal gehoord toch? Geen slappe excuses meer!

Afvallen… Nou ja, laten we het daar nog maar even niet over hebben. 🙂

O en hebben jullie mijn nieuwe logo al gezien? Geinig toch? Ontworpen en gemaakt door de briljante Bruno Vergauwen (die ook het logo voor Simone’s Kitchen heeft gemaakt) en Regula Ysewijn.

Delen is fijn!