Sappie, sappie: wortel, pastinaak en citrus

Sap van wortel, pastinaak en citrus | simoneskitchen.nl

Even eentje die weinig introductie behoeft… Een sappie van wortel, pastinaak, appel en citrus. Lekker!

En tadaaaaaa….. ik heb een nieuwe layout in elkaar geknutseld… Wat vinden jullie ervan? Ben heel benieuwd natuurlijk. Als er iets niet werkt of je vind iets niet mooi of irritant of wat dan ook, let me know! Alvast bedankt!

sap van wortel, pastinaak en citrus | simoneskitchen.nl

Wortel, pastinaak en citrus sap

Ingredients:

 • 500 gr wortels
 • 3 appels
 • 2 pastinaak (niet te groot)
 • 1 limoen
 • 1 citroen

Directions:

 1. Was al je groente en fruit sn snij in stukken die door je machine kunnen. Voor de limoen en de citroen schil ik de schil plus het wit er altijd af. Ik hou niet van die bittere smaak.
 2. Doe alles door je sapcentrifuge en smullen maar!

Ontvang gratis het eerste hoofdstuk van Heerlijke Chaos!

Als je je inschrijft voor de emaillijst ontvang je - behalve de regelmatige nieuwsbrief - gratis alle 12 recepten en foto's uit het eerste hoofdstuk (Slow) van mijn boek Heerlijke Chaos!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment Powered by ConvertKit
Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Kattengek | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur Houdt van gezond eten en probeert dat consequent vol te houden. Dat lukt soms wel, soms niet. Woont samen met Tom (aka de dude) en hun twee katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

13 comments

 1. Leuke layout Simone, met een heel erg gezond sapje! Ik weet niet of ik het lettertype fijn vind, is misschien alleen van de titels leuk, als ik heul kritisch mag zijn ;D

 2. Hoi Simone,

  Ziet er gezellig uit! Ik persoolijk vind het lettertype overigens wel leuk. Leuk omdat het 2 verschillende zijn!
  Hoe gaat het nu met je?

  • Simone van den Berg

   Haha.. Thanks Yvon! Het gaat hier – naar omstandigheden dan – goed hoor. Voel me al een hele pief omdat ik weer een spijkerbroek aankan.. 🙂 Kleine stapjes vooruit he, maar ja gaat me niet snel genoeg hoor!

 3. Wat een lekker sapje, die ga ik het weekend eens proberen.
  En wat betreft je lay-out, ik vind vooral je lettertype van de titel gaaf, zonder dat het geheel te onrustig wordt.
  Fijn weekend , Manon

 4. Wortel en appel, dan kan een sapje voor mij al niet meer stuk. Zo lekker! Mooi, je nieuwe lay-out, ben vooral fan van het font van de titels 🙂

 5. Lekker sappie! Ik vind de tekst niet zo prettig lezen nu. De letters staan wat te ver uit elkaar voor mijn gevoel..

 6. Note to self: “haal de sapcentrifuge weer eens uit de kast en ga weer aan de gezonde sapjes.” Sap van pastinaak is dat lekker?

  Vind de nieuwe lay-out prettig en overzichtelijk en vind het font prima te lezen. Maar vraag me wel af waar je toch steeds de tijd vandaan haalt. Of zitten erin jouw dag meer uren? 😉 Ik wil mijn blog al meer dan een jaar onderhanden nemen maar het is er nog steeds niet van gekomen.

  • Simone van den Berg

   Haha… tja, ik ben gewoon snel denk ik met veel dingen. Als je het maar vaak genoeg doet dan raak je er vanzelf bedreven in zeggen ze he… En ik heb mijn site al zovaak veranderd dat ik er een paar uurtjes over doe… Nou ja, ok iets langer dan dat wel maar de basis heb ik dan binnen korte tijd opgezet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *