Simone's Kitchen

wortel, pastinaak en citrussap uit de slowjuicer

Sap van wortel, pastinaak en citrus | simoneskitchen.nl

Sap van wortel, pastinaak en citrus

Even eentje die weinig introductie behoeft… Een sap van wortel, pastinaak, appel en citrus. Lekker!

Ik hou enorm van een lekkere groentesap. Deze is aan de zoete kant door de wortel en de pastinaak dus om dat een beetje te doorbreken heb ik er wat citroen aan toegevoegd. Het zou het ook heel erg goed doen met sinaasappel. Dus heb je wortel over in de koelkast? Doe ze door de slowjuicer en je hebt weer een lekkere vitamineboost.

sap van wortel, pastinaak en citrus | simoneskitchen.nl

En je hebt er maar drie ingredienten voor nodig. Wat mij betreft ideaal voor een zomers sapje. En ja ik realiseer me dat we nog in het midden van de winter zitten maar je kunt dromen of niet dan? Die zomer komt vanzelf weer!

Sap| simoneskitchen.nl
Print recept Pin recept
No ratings yet

Wortel, pastinaak en citrus sap

Totale tijd: 15 min
Porties: 500 ml

Ingrediënten

Instructies

 • Was al je groente en fruit sn snij in stukken die door je machine kunnen. Voor de limoen en de citroen schil ik de schil plus het wit er altijd af. Ik hou niet van die bittere smaak.
 • Doe alles door je sapcentrifuge en smullen maar!

Disclaimer

De genoemde waardes zijn gebaseerd op standaard tabellen en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Heb je het recept gemaakt? Deel het dan op social!Vermeld @simoneskitchen of tag #simoneskitchennl!

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

13 comments

 1. Leuke layout Simone, met een heel erg gezond sapje! Ik weet niet of ik het lettertype fijn vind, is misschien alleen van de titels leuk, als ik heul kritisch mag zijn ;D

 2. Hoi Simone,

  Ziet er gezellig uit! Ik persoolijk vind het lettertype overigens wel leuk. Leuk omdat het 2 verschillende zijn!
  Hoe gaat het nu met je?

 3. Wat een lekker sapje, die ga ik het weekend eens proberen.
  En wat betreft je lay-out, ik vind vooral je lettertype van de titel gaaf, zonder dat het geheel te onrustig wordt.
  Fijn weekend , Manon

 4. Wortel en appel, dan kan een sapje voor mij al niet meer stuk. Zo lekker! Mooi, je nieuwe lay-out, ben vooral fan van het font van de titels 🙂

 5. Lekker sappie! Ik vind de tekst niet zo prettig lezen nu. De letters staan wat te ver uit elkaar voor mijn gevoel..

 6. Note to self: “haal de sapcentrifuge weer eens uit de kast en ga weer aan de gezonde sapjes.” Sap van pastinaak is dat lekker?

  Vind de nieuwe lay-out prettig en overzichtelijk en vind het font prima te lezen. Maar vraag me wel af waar je toch steeds de tijd vandaan haalt. Of zitten erin jouw dag meer uren? 😉 Ik wil mijn blog al meer dan een jaar onderhanden nemen maar het is er nog steeds niet van gekomen.

  • Haha… tja, ik ben gewoon snel denk ik met veel dingen. Als je het maar vaak genoeg doet dan raak je er vanzelf bedreven in zeggen ze he… En ik heb mijn site al zovaak veranderd dat ik er een paar uurtjes over doe… Nou ja, ok iets langer dan dat wel maar de basis heb ik dan binnen korte tijd opgezet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept rating
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.