Leuk met de kids: Gezonde “pizza”

Gezonde fruitpizza | simoneskitchen.nl

Feestelijke pizza die nog gezond is ook en leuk voor de kids om zelf te maken

Houdt jouw kind vooral van pizza? En wil het fruit er maar niet in komen? Dan is het wellicht een goed idee om eens een pizza te maken van fruit. Leuk om te doen en nog makkelijker om te maken. Wellicht trappen ze erin.. 🙂

Hieronder zie je alle ingrediënten die je nodig hebt om de pizza te maken. Je kunt het natuurlijk aankleden zoals je wilt met fruit dat op dat moment in het seizoen is. Enne… als je kids het niks vinden, kun je dit natuurlijk ook serveren als gezond tussendoortje of als nagerecht na een zomerse barbecue.

gezonde-pizza-3

Gezonde fruit pizza

Ingredients:

  • 1 dikke plak van een flinke watermeloen
  • 1 kiwi
  • bakje blauwe bessen
  • 2 eetlepels geraspte kokos

Directions:

Snijd een dikke plak van een watermeloen en beleg deze met plakjes kiwi en blauwe bessen. Bestrooi met geraspte kokos.

Ontvang gratis het eerste hoofdstuk van Heerlijke Chaos!

Als je je inschrijft voor de emaillijst ontvang je - behalve de regelmatige nieuwsbrief - gratis alle 12 recepten en foto's uit het eerste hoofdstuk (Slow) van mijn boek Heerlijke Chaos!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment Powered by ConvertKit
Simone van den Berg

Simone van den Berg

Food- and travelblogger. Houd van goed eten (wie niet?) Reist ook graag de wereld over om smaken en culturen te ontdekken. In het dagelijks leven foodfotograaf, receptontwikkelaar , reisfanaat en kattengek. Soms op een missie om gezonder te gaan leven. Altijd dan weer afgewisseld met perioden van belachelijk decadente desserts. Woont samen met Tom (aka de dude) en hun twee katten Humphrey en Buffy in het midden van het land.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *