Ben jij niet de meest creatieve vader of moeder op aarde maar wil jij wel graag een leuke kindertraktatie maken? Dan zijn deze grappige pandabeertjes perfect voor jou! Je maakt de leukste kindertraktatie ever met marshmallow en drop zonder al te moeilijk gedoe of uren gepriegel.

marshmallow-pandabeertjes

Leuke en makkelijke kindertraktatie: marshmallow pandabeertjes

Voor het maken van deze leuke panda traktatie heb je niet veel dingen nodig. Witte marshmallows (gekleurde kan ook maar dan zien ze er niet echt meer uit als een pandabeer natuurlijk), een beetje chocolade en rechte dropstaafjes.

Voor de chocola kun je het makkelijkste een eetbare chocoladestift gebruiken, maar een beetje chocola smelten kan uiteraard ook. Daarnaast heb je een scherp mesje nodig en lange sateprikkers.

marshmallow-pandabeertjes-2

Waarom een panda traktatie maken zo leuk is

Hoe cute zijn deze marshmallow pandabeertjes wel niet? Nu ben ik sowieso een softie als het aankomt op panda’s. Ik weet wel dat het echte beren zijn en dat het echt geen knuffelbeestjes zijn, maar toch…. Er is iets onweerstaanbaars aan de zwarte witte teddyberen!

Deze kindertraktatie van marshmallow pandabeertjes is in ieder geval zeker niet gevaarlijk en kun je met een gerust hart maken als traktatie voor een verjaardag of ook leuk om zelf te maken met de kinderen samen. Op de foto hierboven zie je wat je ervoor nodig hebt.

Ga je deze traktatie met kinderen maken, let dan even op dat je een scherp mesje nodig hebt om de oortjes te maken. En ook voor het spietsen van de dropstaafjes heb je een beetje kracht nodig om het stokje door de drop te krijgen.

Maar de kids kunnen natuurlijk wel zelf de gezichtjes op de beertjes tekenen. Check ook eens deze schattige pinguins van marsepein!

Print recept Pin recept Bewaar als favoriet
No ratings yet

Marshmallow pandabeertjes

Deze leuke panda traktatie maak je met marshmallows
Bereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 10 minuten
Porties: 5 stuks

Ingrediënten

  • 10 witte marshmallows
  • 1 chocolade decostift bv Dr oetker
  • 20 dropstaafjes
  • 5 Sateprikkers

Instructies

  • Prik achtereenvolgens een marshmallow, een dropstaafje, weer een marshmallow en een tweede dropstaafje op een prikker. Teken de oogjes, neus en mondje met een choco decoratiestift (bijv. van Dr Oetker). Knip twee stukjes van een dropstaafje en plak deze bovenop de bovenste marshmallow als oortjes vast.
Gang: Traktatie
Keuken: Hollandse keuken
Trefwoord: marshmallows

Disclaimer

De genoemde waardes zijn gebaseerd op standaard tabellen en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Heb je het recept gemaakt? Deel het dan op social!Vermeld @simoneskitchen of tag #simoneskitchennl!

Delen is fijn!