Simone's Kitchen

Kindertraktatie: Marshmallow pandabeertjes

marshmallow-pandabeertjes

Over marshmallow pandabeertjes en debiteuren ellende…

Het komt niet zo heel vaak voor gelukkig dat een klant niet betaald. Gelukkig maar want blij word ik er natuurlijk niet van. Zeker niet als de klant in kwestie heel blij was met het geleverde werk maar vervolgens besloot toch maar niet te betalen. Nou ja, zo ging het niet helemaal. Ze gaf elke keer aan dat het “over een paar dagen” zou worden overgemaakt. En nu – ruim een jaar later – is dat geld er nog steeds niet.

marshmallow-pandabeertjes-2

Voor betreffende klant verzamelde Alexandra een aantal leuke ideetjes voor eenvoudige traktaties, we maakten het en zetten het op de foto. Omdat de ideetjes echt wel leuk zijn en super eenvoudig ga ik ze nu dus maar hier delen. Hebben jullie er ook nog wat aan. 🙂

Hoe cute zijn deze marshmallow pandabeertjes wel niet? Nu ben ik sowieso een softie als het aankomt op panda’s. Ik weet wel dat het echte beren zijn en dat het echt geen knuffelbeestjes zijn, maar toch…. Er is iets onweerstaanbaars aan de zwarte witte teddyberen!

Deze kindertraktatie van marshmallow pandabeertjes is in ieder geval zeker niet gevaarlijk en kun je met een gerust hart maken als traktatie voor een verjaardag of ook leuk om zelf te maken met de kinderen samen. Op de foto hieronder zie je wat je ervoor nodig hebt.

Marshmallow pandabeertjes
Ingredienten
  • witte marshmallows
  • chocolade decostift bv Dr oetker
  • dropstaafjes
  • Sateprikkers
Instructies
  1. Prik achtereenvolgens een marshmallow, een dropstaafje, weer een marshmallow en een tweede dropstaafje op een prikker. Teken de oogjes, neus en mondje met een choco decoratiestift (bijv. van Dr Oetker). Knip twee stukjes van een dropstaafje en plak deze bovenop de bovenste marshmallow als oortjes vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang het eerste hoofdstuk uit Heerlijke Chaos