Kindertraktatie: Schildpadden van appel

Schildpadden van appel | simoneskitchen.nl

Maak je eigen schildpadden van appel en druiven!

Weer eentje in de categorie: leuk om te maken met de kinderen is deze schildpad van een halve appel en wat druiven. Leuk om te maken op een regenachtige middag (het wordt tenslotte weer herfst), makkelijk en ook nog eens een gezonde snack. Let wel even op met eten dat er houten stokjes in zitten!

Schildpad van appel en druiven | simoneskitchen.nl

Schildpad van appel en druiven

Ingredients:

  • 1 appel
  • Trosje witte druiven zonder pit
  • kleine prikkertjes

Directions:

  1. Snijd een appel in tweeën. Snijd twee druiven in tweeën en snijd van een derde druif een stukje af. Prik de vier helften aan de zijkant van een appelhelft met prikkers vast (de poten) en prik het grotere stuk druif met een prikker aan de voorkant vast (het hoofd). Teken de oogjes met een choco decoratiestift (bijv. van Dr Oetker).

Ontvang gratis het eerste hoofdstuk van Heerlijke Chaos!

Als je je inschrijft voor de emaillijst ontvang je - behalve de regelmatige nieuwsbrief - gratis alle 12 recepten en foto's uit het eerste hoofdstuk (Slow) van mijn boek Heerlijke Chaos!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment Powered by ConvertKit
Simone van den Berg

Simone van den Berg

Food- and travelblogger. Houd van goed eten (wie niet?) Reist ook graag de wereld over om smaken en culturen te ontdekken. In het dagelijks leven foodfotograaf, receptontwikkelaar , reisfanaat en kattengek. Soms op een missie om gezonder te gaan leven. Altijd dan weer afgewisseld met perioden van belachelijk decadente desserts. Woont samen met Tom (aka de dude) en hun twee katten Humphrey en Buffy in het midden van het land.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *