Boekreview Donna Hay - Life in Balance | simoneskitchen.nl

De nieuwe Donna is anders. Nou ja anders dan de vorige boeken dan in formaat, kleur en layout. Maar wat een beauty is het weer! Het boek staat vol met weer heel veel heerlijke recepten, maar dat verwacht je al niet anders meer als het over Donna Hay gaat, maar de focus ligt dit keer op lekker en vers.

Nou vind ik eigenlijk alle recepten van Donna lekker en vers dus in die zin is het niet nieuw. Er is dit keer wel meer aandacht voor de ingrediënten. Zo heeft elk hoofdstuk een apart stuk waar bepaalde ingrediënten worden uitgelicht. De fotografie en de styling zijn weer prachtig zoals altijd en alleen dat zorgt er al voor dat ik er graag doorheen blader.

Life in balance Donna Hay | simoneskitchen.nl

Iemand maakte op instagram al de grap of ik dan wellicht ook alle recepten uit dit boek ging namaken…. Hmmm, je weet dat ik altijd in ben voor een uitdaging, maar gezien het feit dat ik nog wat te gaan heb voor het tijdschrift is het wellicht verstandiger om daar nog even mee te wachten! Maar uiteraard ga ik nog een lekker recept uit het boek maken dus die kun je in de komende tijd langs zien komen!

Life in Balance is oa te koop bij bol.com voor  € 29,99

 

Delen is fijn!