Simone's Kitchen

Aardbeien salade met gerookte kip

whole30 aardbeiensalade met kip

Ja! Dag 1 van onze whole30 zit erop! πŸ˜‰ Maar… dat moet even gezegd worden; het is nog best een beetje lastig om te bedenken wat je moet eten. Of nee, laat ik het anders zeggen; dat is op zich niet zo ingewikkeld maar… je moet het ook nog vullend genoeg maken. Want op een blaadje sla kan een mens natuurlijk niet leven. En dat is even omschakelen. Ik begon vanmorgen heel vrolijk met een smoothie van amandelmelk, aardbeien, kokos en dadels. Maar hoewel erg lekker, bleek dat niet voldoende te zijn om de ochtend zonder rommelende maag door te komen.Morgen dus maar een beetje een steviger ontbijt maken.

whole30 aardbeiensalade met kip

De lunch, hoewel ook weer erg lekker, was ook niet zo erg calorierijk. Ik had bedacht dat ik er avocado en geroosterde hazelnoten door zou doen om het wat meer ‘body’ te geven maar halverwege mijn bereiding (wat natuurlijk niks voorstelt) kwam Tom thuis en die had HONGER. Inderdaad ja, die met hoofdletters. Dus snel afgemaakt en vervolgens de helft er vergeten in te doen. Da’s niet zo handig. Maar ja een hongerige man – en daar weten de meeste foodbloggers alles van! – is niet zo handig… πŸ˜‰ Maar goed, de salade was dan weer wel erg lekker dus in die zin is het missie geslaagd. Ik maakte er een frambozendressing bij. Volgende keer dus even maken met avocado en hazelnootjes of andere noten en dan wordt het nog wat.

whole30 aardbeiensalade met kip

Voor het diner hadden we erg lekkere kip salade wraps met daarbij frietjes van zoete aardappel uit de oven…. Maar daarvan volgt het recept later!

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

10 comments

 1. Avatar

  Hm so good! Ziet er ook prachtig uit!

 2. Avatar

  Haha, ik heb ook zo’n hongerige man in huis! (voorheen zelfs twee).
  Soms heeft hij al iets opgegeten terwijl ik er nog een foto van wilde maken πŸ™‚

 3. Avatar

  Deze salade ziet er fantastisch uit! Goed bezig Simone!
  Geeft mij ook weer inspiratie πŸ™‚

 4. Avatar

  Nou, viel anders best mee, hoor.
  Zelfs ik vond het lekker!! πŸ™‚

 5. Pingback: Aardbeiensalade met halloumi | Simone's Kitchen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.